SKANDAL U ITALIJI! Fudbaler DAVIO nesuđenog trenera Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Andrea Pirlo našao se "na meti" svog izabranika.

SKANDAL U ITALIJI! Fudbaler DAVIO nesuđenog trenera Partizana! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Proslavljeni as italijanskog i svetskog fudbala Andrea Pirlo trenutno je zaposlen kao trener Sampdorije, koja se posle ispadanja iz elite takmiči u Seriji B.

Legendarni vezista je ovog puta bio "žrtva" proslave gola jednog od svojih igrača.

Prvotimac Sampdorije Espozito je bio dvostruki strelac u pobedi tima iz Đenove u meču sa Lekom koji je završen sa 2:0, a prilikom jedne od proslave, emocije su ga ponele te je uhvatio Pirla i počeoda ga nekontrolisano trese.

Espozito je tom prilikom uhvatio Pirla za kragnu jakne i sumanuto ga bacakao i ostavio ga u šoku. Ovaj nesvakidašnji detalj je ekspresno postao viralan na društvenim mrežama.

Sampdorija je trenutno na 10. mestu Serije B i ima 19 bodova. Inače, dva su joj ranije oduzeta odlukom Fudbalskog saveza Italije, pa će po svemu sudeći izostati ekspresni povratak u Seriju A.

Podsetimo, Andrea Pirlo se pominjao u junu prošle godine kao potencijalni trener Partizana, ali nije došlo do saradnje sa klubom iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading