ALARM U MANČESTER SITIJU: Haland propušta duel protiv ZVEZDE NA MARAKANI!

Autor: M. M.

Sport

09.12.2023

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog je povreda.

ALARM U MANČESTER SITIJU: Haland propušta duel protiv ZVEZDE NA MARAKANI!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

Fudbaleri Mančester sitija će u nedelju od 15.00 časova odmeriti snage sa Lutonom u meču 16. kola Premijer lige, ali je gotovo izvesno da će biti lišeni pomoći najboljeg strelca Erlinga Halanda.

Norveška gol-mašina, prema brojnim izveštajima, neće biti u sastavu "građana" u utakmici sa ekipom iz predgrađa Londona, a razlog je povreda! Takođe, pišu Britanci, Haland će najverovatnije propustiti i gostovanje Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona. Crveno-beli će, naime, 13. decembra dočekati prvaka Evrope u meču šestog kola Grupe G.

Mančester siti je već obezbedio prvo mesto u skupini sa maksimalnih 15 bodova, ispred Lajpciga koji je osvojio devet. Stoga, malo je verovatno da će španski stručnjak na klupi Pep Gvaridola u Beogradu rizikovati sa najboljim napadačem tima.

Erling Haland je trenutno prvi strelac Premijer lige sa 14 pogodaka, dok je u Ligi šampiona takođe u vrhu pošto sa pet pogodaka deli lidersku poziciju liste najefikasnijih fudbalera. Isti učinak imaju još i Hjolud iz Mančester junajteda i Morata iz Atletika, ali je Norvežanin na svom kontu upisao i jednu asistenciju.

Što se Crvene zvezde tiče, ona je izgubila šanse da se nađe u narednoj fazi evropskih takmičenja. Crveno-beli nakon pet odigranih kola imaju samo jedan bod i ispred njih je završila ekipa Jang Bojsa, koja je u prethodnoj rundi i odlučujućem meču slavila sa 2:0 u Bernu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading