ODMAH POSLE PRVENCA U ZVEZDINOM DRESU! Korejac poslao PORUKU navijačima! Biće ODUŠEVLJENI kada ovo ČUJU!

Autor:

Sport

10.12.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pobedom nad Lučancima ispisali istoriju svetskog fudbala.

ODMAH POSLE PRVENCA U ZVEZDINOM DRESU! Korejac poslao PORUKU navijačima! Biće ODUŠEVLJENI kada ovo ČUJU!

Foto: FK Crvena zvezda

In-Beom Hvang

Zvezda je savladala Mladost na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 4:1, a korejski reprezentativac In-Beom Hvang je postigao poslednji pogodak na meču.

Njegov evrogol u 88. minutu stavio je tačku na istorijski meč Baharovog tima protiv gostiju iz Lučana, kojom su srušili rekord Reala (nisu izgubili u Madridu 121 put zaredom, od 2. februara 1957. do 21. februara 1965. godine), upisavši 122. utakmicu u nizu bez poraza na Marakani.

Bio je to "prvenac" najskupljeg pojačanja u istoriji srpskog šampiona, a reprezentativac Južne Koreje ne krije da je očekivao da zatrese mrežu mnogo ranije.

Tako je Hvang na društvenim mrežama postavio snimak sjajnog pogotka, uz poruku svim zvezdašima koja jasno govori da mu je potpuno jasno koliko su uz dosadašnjem delu sezone bila veća očekivanja i od njega i svih fudbalera u crveno-belim dresovima.

Navijači, izvinite zbog mog kasnog debitantskog gola. Ali, zaista sam srećan što sam pomogao timu da osvoji tri boda. Hvala što ste me podržavali otkako sam došao u klub, nadam se da je ovo prvi od mnogih golova - oglasio se Hvang, kojeg je Zvezda prema podacima specijalizovanog sata Transfermarkt platila Olimpijakosu 5,5 miliona evra.

Korejac je na evropskoj sceni, i kada je Crvena zvezda gubila mečeve u Ligi šampiona, bio među najzapaženijim pojedincima, te je brzo stekao simpatije delija, koji bi ga rado i naredne sezone videli na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading