"BIĆE TO SVE DOBRO": Bahar SAMOUVEREN nakon Mladosti!

Autor:

Sport

09.12.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se Zvezda mučila

"BIĆE TO SVE DOBRO": Bahar SAMOUVEREN nakon Mladosti!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je u 18. kolu Superlige Srbije slavila nad ekipom Mladosti iz Lučana na domaćem terenu rezultatom 3:1.

Crveno-beli su uspeli da obore svetski rekord kada je u pitanju niz nepobedivosti na domaćem terenu u nacionalnom šampionatu. Iako su na trenutke izgledali bespomoćno, imali su prednost izabranici Baraka Bahara već na samom početku meča. Katai je pogodio sa bele tačke, ali je Sremčević anulirao prednost samo tri minuta kasnije. Mladost je izuzetno odolevala svim pokušajima Zvezde sve do 68. minuta kada je na scenu stupio Jovan Mijatović i probio bedem ispred gola gostiju preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca. Do kraja je Hvang još lepšim pogotkom potvrdio pitanje pobednika.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda protiv Mladosti

 

Barak Bahar je nakon meča izjavio da nema razloga za brigu, kao i da ga raduje igra mladih igrača.

- Rano smo dali gol, ali smo ga odmah potom i primili, što je bio udarac za samopouzdanje. Bilo je teško igrati protiv ovog rivala, ali pronašli smo rešenje. Svideli su mi se mladi igrači koji su dobili šansu u drugom delu meča i promenili dešavanja na terenu. Biće to sve dobro - uveren je Bahar.

Zvezdi je ovo dobra uvertira za spektakl protiv Mančester Sitija koji je očekuje u sredu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić". U narednom kolu Superlige očekuje je gostovanje Spartaku u Subotici, pa potom još jedan veoma važan meč protiv Partizana koji može biti ključan u borbi za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading