DEMOKRATIJA VLADA KOD VUČIĆA, MARINIKA I ALEKSIĆ PALI NA TESTU! Šolakovi mediji dobrodošli u SNS, opozicija se plaši istine - zabranili ulazak u svoje prostorije! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.12.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lista ''Srbija protiv nasilja'' zabranila našim novinarima ulazak u izborni štab, dok opoziciono nastrojeni mediji regularno izveštavaju iz ovog štaba.

DEMOKRATIJA VLADA KOD VUČIĆA, MARINIKA I ALEKSIĆ PALI NA TESTU! Šolakovi mediji dobrodošli u SNS, opozicija se plaši istine - zabranili ulazak u svoje prostorije! (FOTO)

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Novinarima portala Republika, kao što smo već pisali, zabranjen je ulaz u izborni štab koalicione liste ''Srbija protiv nasilja''. Iako su ispunjeni svi, prethodno traženi uslovi, te je uredno poslat mejl za akreditaciju, na ulazu u ovaj izborni štab su nam rekli da nemamo dozvoljen ulaz.

U prilogu vam prikazujemo mejl za akreditaciju poslat za ulazak u izborni štab liste ''Srbija protiv nasilja''.

Republika

Foto: Privatna arhiva


Mejl poslat za akreditaciju novinara Republike
 

Pored redakcije dnevnog lista Srpski telegraf i portala Republike, ulaz u ovaj izborni štab je zabranjen i redakcijama Pink.rs i Informera.

Sa druge strane, novinari opozicionih medija se svi nalaze u izbornom štabu Srpske napredne stranke. Iako svakodnevno napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, novinarima Nove.rs i Danasa, najnormalnije je odobren ulazak u štab SNS, kao i mogućnost da prisustvuju svim dešavanjima.

Predstavnici liste ''Srbija protiv nasilja'' prvi su kada treba da se kritikuje država, predsednik Vučić, kao i sloboda medija, za koju tvrde da ne postoji, a takođe, prvi su i u zabranama medijima da na adekvatan način prenose dešavanja iz samog štaba.

Ovim je još jednom potvrđeno licemerje pojedinih stranaka opozicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading