PREDSEDNIK VUČIĆ PODELIO SNIMAK IZ DETINJSTVA NA TIKTOKU: Šta je poručio o prijateljstvu? (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.11.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić se priseća svojih dečijih dana

PREDSEDNIK VUČIĆ PODELIO SNIMAK IZ DETINJSTVA NA TIKTOKU: Šta je poručio o prijateljstvu? (VIDEO)

Foto: Printscreen/PINK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obradovao je svoje pratioce na društvenoj mreži TikTok objavom novog snimka koji je nastao tokom manifestacije "Radost Evrope".

Na snimku se vidi predsednik kako daje izjavu, ali ono što je privuklo posebnu pažnju jeste činjenica da je imao samo 10 godina kada je ova izjava zabeležena. U opisu videa, predsednik je napisao:

"Kad sam bio mali, pobede su bile najvažnije. Pobede su i danas važne, ali prijateljstva su važnija." Ovaj emotivni momenat otkriva da je predsednik već tada imao svest o važnosti prijateljstva.

 

@jasamaleksandar Kad sam bio mali, pobede su bile najvažnije. Pobede su i danas važne, ali prijateljstva su važnija. #jasamaleksandar #srbijanesmedastane #srbija 🇷🇸 #follow ♬ original sound - Ja sam Aleksandar


Sećanje na manifestaciju "Radost Evrope"



Vučić je u prošlosti više puta govorio o svojim iskustvima sa manifestacije "Radost Evrope". Posebno je istakao utakmicu koja je odigrana u okviru ove manifestacije sa drugarima iz inostranstva, ali i o dečaku iz Austrije koga je te 1980. godine ugostio u svom domu.

Interesantno je saznati da su deca koja su došla u Srbiju u okviru ove manifestacije boravila kod beogradskih osnovaca, a da je današnji predsednik tada bio domaćin dečaku iz Austrije po imenu Leopold Višer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (39)

Loading
Ena

23.11.2023 18:02

Vučić se svakog dana bori da za Srbiju ostvari neke političke pobede, ali istovremeno i stiče nove prijatelje, predstavnike raznih zemalja sa kojima je u kontaktu.

Maja

23.11.2023 18:06

Prijateljstvo je nešto najlepše i zato prihateljstvo moramo da negujemo i poštujemo.

Jana

23.11.2023 18:07

Narodu se sigurno svidja da upozna jos bolje i privatno Vucica.

Maja

23.11.2023 18:07

Postalo mi je vrlo zabavno pratiti i gledati predsednika Vucica na Tik toku