PROGLAŠENA IZBORNA LISTA "ALEKSANDAR VUČIĆ - VOJVODINA NE SME DA STANE" za izbore u AP Vojvodini 2023

Autor:

Vesti

17.11.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrajinska izborna komisija je na današnjoj sednici proglasila Izbornu listu "Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane" kao prvu na listi za izbore za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine, koji su raspisani za 17. decembar 2023. godine.

PROGLAŠENA IZBORNA LISTA "ALEKSANDAR VUČIĆ - VOJVODINA NE SME DA STANE" za izbore u AP  Vojvodini 2023

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Koalicija "Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane" je podnela ovu listu sa 120 kandidata, što predstavlja najmanje polovinu od ukupnog broja poslanika koji se bira.


Nakon proglašenja Izborne liste, Pokrajinska izborna komisija je donela Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana u prošireni sastav, s obzirom na to da je podnosilac liste predložio 120 kandidata. Ova odluka je usledila u skladu sa propisima koji zahtevaju da se najmanje polovina ukupnog broja poslanika bira iz jedne liste.

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane" je privukla pažnju javnosti ne samo zbog svog lidera, već i zbog velikog broja kandidata koje je predložila. Prema saopštenju Pokrajinske izborne komisije, ova lista je uspela da ispuni sve uslove za učešće na izborima i da se plasira na prvo mesto na glasačkom listiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (47)

Loading
Aleksandra

17.11.2023 19:09

Vojvodina da stane ne sme, Srbija ne sme da stane.. Idemo i dalje napred u bolju buducnost uz Vucica i SNS

Mitarpavlovic

17.11.2023 19:14

Idemo do pobede 17 decembra i krupnim koracima ka boljoj budućnosti .

Jole

17.11.2023 19:32

Predesednik jednom covek covek za sve covek sa kojim Srbija ide samo napred

zvezdana statimirovic

17.11.2023 19:51

Proglašenje ove izborne liste s jasnim naglaskom na Vučićevom imenu ukazuje na snažan politički uticaj lidera i njegovu kontinuiranu popularnost u Vojvodini!