KANDIDATI SA LISTE "ALEKSANDAR VUČIĆ - BEOGRAD NE SME DA STANE": Razgovarali sa studentkinjom o projektima za mlade

Autor:

Vesti

17.11.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom Međunarodnog dana studenata, troje kandidata sa liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" posetili su Draganu Janković, studentkinju četvrte godine Pravnog fakulteta iz Mirosaljca u Lazarevcu.

KANDIDATI SA LISTE "ALEKSANDAR VUČIĆ - BEOGRAD NE SME DA STANE":  Razgovarali sa studentkinjom o projektima za mlade

Foto: SNS

Vesna Vidović, Milan Bosnić i Aleksandar Mirković razgovarali su sa Draganom o položaju mladih i projektima koji su od velikog značaja za njih.

Vesna Vidović, jedan od kandidata sa liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", izjavila je da je narod snaga njihove liste i da svaki čovek u Srbiji ima jednaku važnost. Zbog toga, oni se brinu o građanima u celoj zemlji, jer kako kažu, Beograd i Srbija ne smeju da stanu. Upravo zato, jedna od njihovih glavnih briga su mladi i njihov položaj u društvu.

Foto: SNS

 

 


Tokom posete Dragani Janković, kandidati su istakli neke od projekata koji su omogućili mladima, a koji su od velikog značaja za njih. Među njima su studentske kartice, projekat "Moja prva plata" i "BG praksa". Zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića, mladi danas ostaju u Srbiji i mogu da računaju na različite pogodnosti i podršku.

Foto: SNS

 

 


Milan Bosnić, takođe kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", poručio je da je izbor za predstojeće izbore jasan - glasa se za budućnost i za Beograd koji ide napred. On je istakao da je lista "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" najbolji izbor za sve koji žele da grad i država nastave da se razvijaju i napreduju.

Na kraju posete, kandidati su poručili da su spremni da nastave da se bore za bolji položaj mladih i za prosperitet celog društva. Istakli su da je njihova politika odgovorna i da se brinu o građanima u celoj Srbiji, bez obzira na to da li žive u Beogradu ili u nekom manjem mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (31)

Loading
Boban

17.11.2023 21:28

17 Decembra krećemo u nove pobede,jer Srbija ne sme da stane.

Kristina

17.11.2023 22:06

Moramo da mislimo i na naše najstarije.

Ana

17.11.2023 22:12

SnS je stranka koja mladima pruža mogućnost da se iskažu u svojoj zemlji.

Mina

17.11.2023 22:13

SnS se bori za prosperitwt celog društva.