NOVINAR PRETIO PREDSEDNIKU OPŠTINE TIVAT! Zahtevao da ga zaposli kao obezbeđenje ili će izvršiti UBISTVA po gradu!

Autor:

Svet

17.11.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar D. Đ. (47) iz Tivta uhapšen je zbog sumnje da je preko mobilne aplikacije pretio predsedniku opštine, Željku Komnenoviću.

NOVINAR PRETIO PREDSEDNIKU OPŠTINE TIVAT! Zahtevao da ga zaposli kao obezbeđenje ili će izvršiti UBISTVA po gradu!

Foto: RINA

 Kako je potvrđeno za agenciju Rina, D. Đ. je u svojim pretećim porukama naveo da će, ukoliko ga Komnenović ne zaposli kao radnika obezbeđenja, izvršiti ubistva u Tivtu.


Policija u Tivtu je uhapsila D. Đ. nakon što je predsednik opštine prijavio preteće poruke koje je primio od ovog muškarca. Uhapšeni novinar će biti predat Osnovnom državnom tužilaštvu, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo prinuda.

Ovo nije prvi put da je D. Đ. u centru pažnje javnosti. Prema nezvaničnim informacijama, on je ranije bio u sukobu sa predsednikom opštine zbog neslaganja oko radnih odnosa. Takođe, poznato je da je D. Đ. već duže vreme tražio posao u obezbeđenju, ali nije uspeo da pronađe zaposlenje.

U međuvremenu, javnost je zgrožena ovim događajem i osuđuje pretnje koje je D. Đ. uputio predsedniku opštine. Ovo je još jedan primer nasilja koje se sve češće dešava u našem društvu, a koje treba oštro osuditi i sankcionisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading