POMAMA ZA SRPSKIM NAORUŽANJEM! Vučić najavio milionske ugovore sa prijateljskom zemljom!

Autor:

Vesti

18.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije je uživo na RTV "Pink" govorio o svim aktuelnim temama.

POMAMA ZA SRPSKIM NAORUŽANJEM! Vučić najavio milionske ugovore sa prijateljskom zemljom!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, večeras je u emisiji na RTV "Pink" govorio o aktuelnim temama, među kojima je bila i velika navala na oružje i oruđe. Kako je istakao, sve većem broju ljudi se sviđaju tenkovi i drugo vojno oružje, te je doneo odluku da se ne dozvoli izvoz ni jednog komada iz Srbije.

- Srbija će zadržati svoje oružje i oruđe, a naša namenska industrija će dobiti veliki ugovor sa jednom prijateljskom zemljom koja nije u ratnom sukobu - rekao je predsednik, dodajući da će se raditi o dugoročnom ugovoru vrednom stotine miliona evra.

Jedna od glavnih stavki ugovora je proizvodnja 48 tenkova "Nora" za ovu zemlju, ali se radi i o drugim proizvodima. Vučić je istakao da je ovo velika prilika za Srbiju da investira u svoju namensku industriju i da podigne njenu proizvodnju na novi nivo.

Ipak, kako je predsednik istakao, ovaj plan je bio na udaru "tajkuna" koji su želeli da unište namensku industriju i da izgube ovu veliku priliku za razvoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (46)

Loading
Aleks

18.11.2023 11:25

Srbija je snazna i napredna. Rezultati govore sve i danas smo u mogucnosti da proizvedemo mnogo vise u odnosu na raniji period. A u odnosu na oeriod kada je vladala opozicija, e sa tim nema poredjenja. Opozicija nista nije ostavila, niti je ono sto je i imalo umela da sacuva zbog svoje pohlepe za novcem.

Мiraš

18.11.2023 11:32

Сваки уговор који Вучић потпише Србији доносе још већу економску стабилност.

misterija nemoguca

18.11.2023 11:37

POstali smo poznati po proizvodnji oružja i potražnja postaje velika.

misterija nemoguca

18.11.2023 11:37

Dokaz da namenska industrija dobro radi je i potražnja za našim naoružanjem.