TAČNO U 10 SATI! Predsednik Srbije se sutra obraća javnosti u jutarnjem programu - Vučić o svim AKTUELNIM TEMAMA!

Autor:

Vesti

17.11.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije gostuje u jutarnjem programu televizije Pink.

TAČNO U 10 SATI! Predsednik Srbije se sutra obraća javnosti u jutarnjem programu - Vučić o svim AKTUELNIM TEMAMA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić  gostuje u Jutarnjem programu na TV Pink gde će govoriti o aktuelnim temama u državi. 

Podsetimo, Vučić je u emisijama govorio o raznim temama, a poseban akcenat je stavio na ekonomiju, borbu protiv korupcije i unapređenje odnosa sa susednim zemljama. Između ostalog, predsednik je istakao da je ekonomski rast Srbije u poslednjih nekoliko godina značajno porastao, te da je to rezultat napornog rada vlade i njihove posvećenosti razvoju zemlje.

Jedna od najzanimljivijih činjenica koju je Vučić pomenuo jeste da je Srbija postala jedna od najprivlačnijih destinacija za strane investitore u regionu, a da je ujedno i jedna od najbrže rastućih ekonomija u Evropi. On je takođe govorio i o uspešnim reformama u oblasti borbe protiv korupcije, ističući da je Srbija na dobrom putu da se izbori sa ovim problemom.

Predsednik je takođe pohvalio saradnju sa susednim zemljama i istakao da je stabilnost regiona od velikog značaja za sve građane. On je naglasio da je u proteklom periodu postignut značajan napredak u odnosima sa susedima, te da će se ta saradnja nastaviti i u budućnosti.

Na kraju gostovanja, Vučić je odgovarao na pitanja novinara, a jedno od njih se ticalo aktuelne situacije u državi. Predsednik je istakao da je ključno da se svi zajedno angažujemo u rešavanju problema i da je potrebno da se svi ujedinimo kako bismo izgradili bolju Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (40)

Loading
Ema

17.11.2023 18:18

Svi treba da saslušamo Vučić i da mu damo podršku.

Milenko

17.11.2023 18:20

Najaktuelnija tema svakako su izbori, ali i KiM. Vučić ima šta da kaže po tim pitanjima.

Bogoljub Srejović

17.11.2023 18:21

Важно је објаснити народу зашто је битно очување стабилности и наставка раста економије. Вучић најбоље објасни грађанима све те ствари.

Vladimir Zorić

17.11.2023 18:23

Ujutru u 10 časova na televiziji gledamo Vučićev intervju. O svim bitnim stvarima za državu je najbolje čuti od predstavnika lično.