OVO JE KOBNA ISTINA O SMRTI PINKIJA IZ FILMA "RANE": Majka saznala kako joj je sin UMRO - isplivali STRAVIČNI DETALJI sa obdukcije posle dve decenije TIŠINE!

Autor:

Zabava

17.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest majke Dušana Pekića Pinkija o pokojnom sinu!

OVO JE KOBNA ISTINA O SMRTI PINKIJA IZ FILMA "RANE":  Majka saznala kako joj je sin UMRO - isplivali STRAVIČNI DETALJI sa obdukcije posle dve decenije TIŠINE!

Foto: youtube/printscreen

Dušan Pekić, poznatiji kao Pinki, bio je glavni junak filma "Rane" reditelja Srđana Dragojevića. Ova uloga je bila prva, ali nažalost i poslednja za ovog mladog glumca, koji je preminuo sa samo 19 godina. U filmu "Rane", koji je snimljen kasnih devedesetih godina, Pekić je briljantno odigrao lik Pinkija, jednog od dečaka koji su odrastali u tmurnom Beogradu.

Nažalost, Pekić je preminuo 2000. godine u Kraljevu, za vreme služenja vojnog roka. Uzrok njegove smrti nije bio poznat sve do nedavno, kada je njegova majka Milunka Tašić objavila da je njegov život završio usled gušenja, zbog udisanja želudačnog sadržaja. Nakon 18 godina, Tašićeva je konačno imala hrabrosti da pročita nalaz obdukcije.

Foto: youtube.com/printscreen

Dušan Pekić Pinki


Prijatelji i javnost su godinama spekulisali o uzroku Pekićeve smrti, sumnjajući da je u pitanju predoziranje ili da je bio ugušen. Njegova majka je tada otkrila da je Pekić bio omiljen u društvu i među ženskim svetom, te da je imao mnogo simpatija i nekoliko devojaka. Njegova devojka Jelena bila je puna života, baš kao i on.

- U obdukcionom nalazu piše da je smrt nastupila usled gušenja, zbog udisanja želudačnog sadržaja. Nakon 18 godina sam se usudila da pročitam taj nalaz - izjavila je njegova majka svojevremeno.

- Dušan je bio omiljen u društvu, a i među ženskim svetom. Imao je dosta simpatija i nekoliko devojaka. Sa Anom je odrastao i ona mu je davala snagu. Jelena, njegova devojka, bila je puna života, kao i on - ispričala je njegova majka Milunka Tašić tada za "Kurir".

Foto: youtube/printscreen

Dušan Pekić Pinki

 


Pekić je bio omiljen među svojim prijateljima, a njegova majka je otkrila da je bio velikodušan i da je uvek bio spreman da podeli sve što ima sa drugima. Bio je čovek koji je voleo ljude i bio je spreman da učini sve za njih. Njegova smrt je ostavila prazninu u životima njegovih najbližih, a priča o dečaku koji je mogao da postane veliki glumac ostala je kao legenda.

- Živeo je brzo i kratko, ali ispunjeno. Želeo je da upiše glumu i bio je počeo da se priprema. Dušan je bio veličina jer je voleo ljude. Bio je spreman da sve podeli sa drugima - odeću, hranu, a kad nisu imali gde dovodio je drugove da prespavaju kod nas - dodala je ona tada.

Foto: youtube/printscreen

Dušan Pekić Pinki

 


Zanimljivo je da je Pekić u film "Rane" upao slučajno, pošto su ga iz producentske kuće primetili u Zemunu i pozvali na audiciju. On je bio "običan klinac" u pogrešno vreme i u pogrešnoj zemlji. Njegovo gostovanje u Atini sa ekipom filma bilo je njegovo prvo putovanje u životu, gde se prvi put napio i otišao na letovanje. Bio je čvrsto rešen da se upiše na Akademiju, ali nažalost nije doživeo tu šansu.

Dušan Pekić će ostati upamćen kao mladi glumac koji je briljirao u svojoj prvoj ulozi, a koji je živeo brzo i kratko, ali ispunjeno. Njegova majka je otkrila da je voleo ljude i bio je spreman da sve podeli sa njima, što ga čini velikom osobom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading