JU! ŠTA TO URADI SANJA? Pevačica objavila u TANGAMA vruću fotku, svi gledaju u OVAJ detalj! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić šokirala sve novom objavom!

JU! ŠTA TO URADI SANJA? Pevačica objavila u TANGAMA vruću fotku, svi gledaju u OVAJ detalj! (FOTO)

Foto: ATA Images

Stomak doveden do savršenstva, a atributi koji su definitivno mnogima pomutili um, učinili su mladu zvezdu Sanju Vučić još poželjnijom. Ona je nedavno obradovala svoje fanove objavivši provokativnu fotografiju na kojoj pozira na ivici kreveta, sa podignutom majicom i čipkastim vešom.

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

 


Iako je ovo prvi put da je Sanja pokazala svoju provokativnu stranu na društvenim mrežama, njena fizička spremnost i izgled su dobro poznati. Ona redovno odlazi na treninge i vodi zdrav život, iako je priznala da se ponekad muči jer obožava hranu.

Pored toga, Sanja je nedavno otkrila i detalje o svom dečku. Ona je istakla da je on stilizovaniji od nje, te da ima veći garderober i više saveta kada je oblačenje u pitanju. Takođe, Sanja je otkrila da njen dečko voli da je oblači i svlači, te da je ona počela da mu puni garderobu svojim stvarima koje nosi na nastupima i u svakodnevnom životu.

Foto: Instagram.com

Sanja Vučić Instagram

 


Osim toga, Sanja se pohvalila da ima sreću što joj je najbolja drugarica i stilistkinja, pa uvek ima nekoga da joj pomogne u odabiru savršene odevne kombinacije. Ona se trudi da ne ponavlja istu kombinaciju više puta i da uvek bude na visini zadatka kada je reč o modi.

Sanja Vučić je definitivno jedna od najpopularnijih mladih zvezda na našoj sceni, a njen izgled i atraktivnost su svakako doprineli njenom uspehu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading