PREDSEDNIK PUTUJE U BRISEL! Vučić: Izboriću se sa svim preprekama koje se postavljaju pred Srbiju!

Autor:

Vesti

22.10.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jutarnjeg programa, predsednik Vučić izrazio je svoju odlučnost da se suoči sa svim preprekama koje se postavljaju pred Srbiju i istakao važnost ove posete Briselu.

PREDSEDNIK PUTUJE U BRISEL! Vučić: Izboriću se sa svim preprekama koje se postavljaju pred Srbiju!

Foto: Tanjug/AP

Evropska unije

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je svoj poset Briselu za četvrtak i petak, gde će se suočiti s nizom ključnih pitanja, uključujući i teme vezane za Kosovo. Očekuje se da će ovaj susret uključivati intenzivne razgovore i pregovore između srpskih i kosovskih zvaničnika.

Tokom jutarnjeg programa, predsednik Vučić izrazio je svoju odlučnost da se suoči sa svim preprekama koje se postavljaju pred Srbiju i istakao važnost ove posete Briselu. Takođe je potvrdio da će premijerka Ana Brnabić biti prisutna na sastanku kako bi se bavila raznim temama i pitanjima.

- I Ana će doći. Ja valjda da nagrabusim oko Kosova, ona oko nekih lepših tema - kazao je on u jutarnjem programu - kaže predsednik.

S obzirom na složenost odnosa između Srbije i Kosova, poseta predsednika Vučića Briselu imaće veliki značaj u procesu normalizacije odnosa između ove dve strane. Očekuje se da će se razgovarati o ključnim pitanjima, uključujući ekonomske sporazume, slobodu kretanja, bezbednost i druge aspekte budućih odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (42)

Loading
Dunja

22.10.2023 11:26

Predsednik se bori za Srbiju i nikada neće odustati od nje.

Ana

22.10.2023 11:26

Puno uspeha Vucicu u Briselu.

Ena

22.10.2023 11:27

Vučić će nastaviti da se bori za interese Srbije i svih njenih građana.

Teona

22.10.2023 11:27

Ima nasu najveću podršku. Boce teško ali nema odustajanja