SINIŠA MALI UŠAO U TREZOR SRBIJE I OTKRIO TAJNE NAŠIH FINANSIJA! Snimak koji je doslovno postao viralan na Tiktoku - evo koliko para imamo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.11.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je rekordna suma novca u Trezoru Srbije, a ministar Mali je najavio da će se taj iznos još povećati.

SINIŠA MALI UŠAO U TREZOR SRBIJE I OTKRIO TAJNE NAŠIH FINANSIJA! Snimak koji je doslovno postao viralan na Tiktoku - evo koliko para imamo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@mali.sinisa

Siniša Mali, ministar finansija, nedavno je na svom TikTok kanalu objavio video u kom je otkrio kako izgleda Trezor Srbije. Za mnoge, pojam Trezora odmah asocira na veliki sef u kome se čuva ogromna količina novca. Međutim, ministar Mali je otkrio da se sav novac Srbije zapravo nalazi na računima, a da trenutno na tim računima ima čak pet milijardi evra.

Ovo je rekordna suma novca u Trezoru Srbije, a ministar Mali je najavio da će se taj iznos još povećati. Plan je da se novac iskoristi za izgradnju novih bolnica, škola, vrtića, autoputeva i drugih važnih projekata koji će poboljšati kvalitet života građana.

@mali.sinisa Vodimo vas u Trezor gde se nalazi novac Republike Srbije 🇷🇸 #Srbija #budzet #finansije ♬ original sound - Mali.Sinisa

Iako je iznos od pet milijardi evra sam po sebi veoma impresivan, treba istaći i činjenicu da je ovo najveća suma novca koja se ikada nalazila u Trezoru Srbije. Ova činjenica govori o stabilnosti i prosperitetu naše zemlje, ali i o odgovornom i efikasnom upravljanju finansijama.


Ministar Mali je istakao da je ova suma rezultat napornog rada i reformi koje su sprovedene u finansijskom sektoru, ali i da će se nastaviti sa sličnim merama kako bi se naša ekonomija i dalje razvijala i napredovala.

Uz novac koji se trenutno nalazi u Trezoru, Srbija ima solidne rezerve koje je stekla tokom poslednjih godina. Ovo je veoma bitno za stabilnost i sigurnost naše zemlje, posebno u vremenima krize kao što je aktuelna pandemija koronavirusa.

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading