"ZAUVEK ĆEŠ OSTATI TU..." Ovo je Mirko koji je stradao u sudaru sa ocem košarkaša - porodica i prijatelji upućuje poslednje zbogom nesrećnom čoveku (FOTO)

Autor:

Hronika

17.11.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko M. je preminuo na licu mesta, mnogo njegovih prijatelja uputilo mu je poslednje zbogom.

"ZAUVEK ĆEŠ OSTATI TU..." Ovo je Mirko koji je stradao u sudaru sa ocem košarkaša - porodica i prijatelji upućuje poslednje zbogom nesrećnom čoveku (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook

Na Zrenjaninskom putu u naselju Sebeš u blizini Borče gde je sinoć došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo muškarac Mirko M. (60) koji je bio na mestu suvozača kada je ženska osoba upravljajući vozilom nakon sudara uletela u kafić pored puta!

U ovoj nesreći učestvovao je i otac proslavljenog srpskog košarkaša Predrga Peđe Stojakovića koji je nakona nesreće privedem i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 sati.

- On je skretao u ulicu, kada je na njega naletelo vozilo. Od siline udarca, on je bačen u stranu - rekao je ranije za Kurir prijatelj porodice Stojaković.

Od nastradalog Mirka na društvenim mrežama opraštaju se njegovi prijatelji i porodica, a supruga se uz tri njegove fotografija oprostila najpotresnijim rečima.

- Zauvek ćeš ostati u mojoj duši i srcu, volim te zauvek, neka te anđeli čuvaju tamo gde si sad, i široko ti carstvo nebesko - napisala je ona.

Mnogo Mirkovih prijatelja takođe mu je uputilo poslednje zbogom.

- Poslednje zbogom dragi moj prijatelju, počivaj u miru s anđelima - jedan je od oproštaja upučenih Mirku.

Mirko M. je preminuo na licu mesta, a hitna pomoć odvezla je ženu koja je upravljala automobilom.

Nesreća se, da podsetimo, dogodila juče oko 18.30 sati kada je otac Peđe Stojakovića, Miodrag udario u vozilo u kom je bio nastradali muškarac, a od siline udarca oni su završili u lokalu.

- Puklo je baš jako, i odmah smo izašli napolje. Scena je bila jeziva, auto je bio u lokalu, skoro celom dužinom. Žena koja je vozila je kukala, zapomagala. Nikad nisam video tako nešto - kažu očevici za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading