INDIJSKI HOROSKOP NE GREŠI: Tri znaka Zodijaka plivaće u parama do kraja godine - ŠANSE su se udvostručile za NJIH!

Autor: N.J.

Lifestyle

19.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo o kojim horoskopskim znacima je reč.

INDIJSKI HOROSKOP NE GREŠI: Tri znaka Zodijaka plivaće u parama do kraja godine - ŠANSE su se udvostručile za NJIH!

Foto: shutterstock

U indijskoj astrologiji, postoji 12 znakova koji se nazivaju rasi, a za tumačenje sudbine koriste se sazvežđa. Prema verovanju astrologa, tri znaka mogu da očekuju veliku sreću, novac i napredak.

Jedan od tih znakova je VRISHA (Bik) - od 21. aprila do 21. maja. Za pripadnike ovog znaka, astrolozi predviđaju povoljne uticaje i preporučuju da maksimalno iskoriste priliku koja im se pruža. Ukoliko su mudro koristili sve puteve koji su im se otvarali, krajem godine moći će da ubiru plodove svog rada i zalaganja. Narednih meseci, očekuje ih prilika da zarade veliki novac, ali pod uslovom da sami preuzmu inicijativu i ne čekaju odobrenje od drugih. 

Foto: shutterstock

Horoskopski znaci koji će imati novca 


MITHUNA (Blizanci) je drugi znak u indijskoj astrologiji - od 22. maja do 21. juna. Za pripadnike ovog znaka, period do kraja godine će biti jedan od najuspešnijih u životu. Brz i okretan um će im pomoći da lako rešavaju probleme i odolevaju izazovima. Očekuje ih i promena posla koju bi trebalo da prihvate sa entuzijazmom, jer će im doneti novčanu satisfakciju. Međutim, potrebno je da povedu računa o svom zdravlju, posebno u jesenjem periodu, jer su im pluća osetljiva. Na ljubavnom planu, ovo je pravo vreme da ozvaniče svoju vezu, a venčanje mogu da zakažu za period druge polovine januara. 

SIMHA (Lav) je treći znak u indijskoj astrologiji  - od 23. jula do 21. avgusta. Pripadnicima ovog znaka je, prema verovanju astrologa, zapisan uspeh u zvezdama, ali je na njima da taj put prate. U prethodnim mesecima su imali prilike da zarade novac, a do kraja godine će se te šanse udvostručiti. Međutim, savet je da ne odustaju od akcije i da ne uživaju na lovorikama, jer još nije vreme za opuštanje. Potrebno je da budu mudri i da dobro razmisle o svakom koraku, jer bi brzopletost mogla da ih zaustavi na putu ka uspehu i napretku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading