"POZIVAM SVE GRAĐANE DA DOĐU I PROBAJU VINA DOMAĆIH I STRANIH IZLAGAČA"! Predsednik o "Vinskoj viziji Otvorenog Balkana"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.11.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je juče drugi međunarodni sajam vina na kom je pozvao sve građane da dođu i isprobaju vina izlagača iz Srbije i inostranstva.

"POZIVAM SVE GRAĐANE DA DOĐU I PROBAJU VINA DOMAĆIH I STRANIH IZLAGAČA"! Predsednik o "Vinskoj viziji Otvorenog Balkana"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Uradili smo neverovatnu stvar, inicijativa Otvoreni Balkan je afirmisana platforma mira. Pozivam sve građane Srbije da dođu i vide veličanstveni sajam “Vinska vizija Otvorenog Balkana” - napisao je predsednik Aleksandar Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Veki

17.11.2023 12:27

Jedva čekam da vidim kako izgleda

Uroš

17.11.2023 12:56

@Veki - Predsednikova inicijativa za promociju sajma vina, hrane ukazuje na želju da se podrži domaća privreda i kulturna baština kroz promociju vrhunskih proizvoda.

Sara

17.11.2023 12:29

Veoma lepo organizovan sajam vina koji pruža priliku našim proizvodjačima da prošire plasman vina od naših autohtonih sorti groždja.

Olja

17.11.2023 12:31

Bilo bi lepo da u što većem broju posetimo prelep sajam vina i podržimo domaće vinarije.