VUČIĆ NA SAJMU VINA SREO SRĐANA ĐOKOVIĆA! Ovako je protekao njihov SJAJAN RAZGOVOR: "Kako je igrao Novak danas?"

Autor:

Vesti

16.11.2023

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisera sveta, ostvario je još jednu pobedu na Završnom turniru u Torinu.

VUČIĆ NA SAJMU VINA SREO SRĐANA ĐOKOVIĆA! Ovako je protekao njihov SJAJAN RAZGOVOR: "Kako je igrao Novak danas?"

Foto: printskrin/pink TV

Njegov protivnik bio je Hubert Hurkač, a ova pobeda je bila tema razgovora između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Novakovog oca Srđana. Nakon svečanog otvaranja Sajma vina u Beogradu, predsednik Vučić je obilazio štandove i tom prilikom sreo se sa Srđanom Đokovićem, čija porodica se bavi i proizvodnjom vina.

Tokom razgovora, predsednik je pitao Srđana kako je Novak igrao, a ovaj je odgovorio da se mučio, ali da je uspeo da pobedi. Takođe, Srđan je istakao da je važno da Srbija pobedi u Dejvis kupu naredne nedelje. Predsednik je pohvalio vina koja Đokovići proizvode, čestitao Novaku na pobedi i pozdravio ga.

Podsetimo, i pored današnje pobede, Novak će proći u polufinale samo ako Janik Siner savlada Holgera Runea u meču koji se igra od 21 čas. U suprotnom, trijumf Runea vodi Danca i Italijana dalje, zbog boljeg tenis količnika koji će tada imati njih dvojica u odnosu na Srbina.

Novak Đoković nastavlja da osvaja titule i bori se za svoju zemlju, a sada je na korak do polufinala Završnog turnira. Ovaj meč je bio veoma neizvestan, ali je Novak uspeo da pokaže svoju snagu i pobedi. Ukoliko bude prošao u polufinale, sigurno će biti još uzbudljivijih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=aleksandar+vu%C4%8Di%C4%87

 

Komentari (12)

Loading
Ena

16.11.2023 20:26

Srbija je zahvaljujući Vučiću postala poznata u svetu po dobrim vinima, ali je Đoković ipak najveći brend Srbije u svetu.

Mirko

16.11.2023 21:09

Dva gospodina

Sasa

16.11.2023 21:26

Novak je nas ponos i pravi ambasador Srbije u svetu

Mila

16.11.2023 21:27

Draga opozicijo ovako se razgovara kulturno i civilizovano. Svaka cast nasem Predsedniku