RASKRINKAN LAŽNI POLJOPRIVREDNIK! Ko je Mileta Slankamenac, kolovođa protesta?! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.11.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mileta Slankamenac iz sela Gospođinci kod Žablja, koji se na televiziji N1 predstavljao kao poljoprivrednik, zapravo je zaposlen u Gradskoj upravi Novi Sad.

RASKRINKAN LAŽNI POLJOPRIVREDNIK! Ko je Mileta Slankamenac, kolovođa protesta?! (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen

Mileta Slankamenac, koji je nedavno u medijima predstavljen kao poljoprivrednik iz sela Gospođinci kod Žablja, zapravo je zaposlen u Gradskoj upravi Novi Sad. Ova informacija je otkrivena nakon što je Đorđe Grujić iz "Asocijacije 2022" objavio na svom Fejsbuk nalogu da je Slankamenac u stvari politički aktivista.

Grujić je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uhapsi sve organizatore protesta, koji manipulišu nezadovoljnim poljoprivrednicima. On je takođe naveo da je Slankamenac čovek sa političkom zaleđinom. Ove optužbe su pobudile sumnju u istinitost Slankamencovih tvrdnji da je juče imao neprijatnosti i da su mu pomogle komšije nakon pretnji koje je dobio.

Ostaje pitanje zašto se Slankamenac u prilogu na televiziji N1 predstavljao kao poljoprivrednik, iako je zaposlen u Gradskoj upravi Novi Sad. Da li je to deo manipulacije ili je Slankamenac zaista nezavisni poljoprivrednik koji se bori za svoja prava?

Foto: Društvene mreže

 

- On je politički aktivista, manipulator koji je je u stalnoj komunikaciji ne sa lokalnim predstavnicima opozicije, već sa onima iz Beograda, pre svega sa poslanikom DS Srđanom Milivojevićem. On je zaposlen o novosadskom preduzeću ZIG. To nije tajna. Mi to znamo i ovo je samo još jedan pokušaj da nas poštene popljoprivrednike, koji teškom mukom zarađujemo, izmanipulišu podmećući nam ljude kao što je Slankamenac - ispričali su poljoprivrednici, još kada je u maju ove godine isti Slakamenac pokušao da na prefidan način, predstavljajući se kao čovek iz naroda, destabiliše Srbiju.


Kako tvrde poljoprivrednici, Slankamenac je politički aktivista koji je u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima prozapadne opozicije. On ne obrađuje zemlju, već je zaposlen u novosadskom preduzeću ZIG. Ovo je još jedan pokušaj da se pošteni poljoprivrednici, koji teško zarađuju, manipulišu i da im se podmeću ljudi sa političkom pozadinom.

Slankamenac je, inače, jedan od osnivača "Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije", ali prema rečima poljoprivrednika, njegov cilj nije bio da radi na poboljšanju položaja poljoprivrednika, već da instruiše opozicionu političku scenu. Ovo je potvrđeno i kada je Slankamenac u maju ove godine pokušao da na prefidan način, predstavljajući se kao čovek iz naroda, destabilizuje Srbiju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ž81

17.11.2023 12:27

ono kad je neko ,,džukac,,..........mala mu plata u gradskoj upravi.