DAČIĆ OŠTRO DEMANTUJE MOGUĆU SARADNJU SA ĐILASOM: Ne pada nam na pamet da se udružujemo sa neprijateljima Srbije!

Autor:

Vesti

13.11.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Miketić je sa liste "Srbija protiv nasilja", koja je u vlasništvu Dragana Đilasa, izjavio da opozicija ima šansu da osvoji izjednačen broj mandata sa vladajućom strankom i da u tom slučaju može računati i na podršku SPS-a.

DAČIĆ OŠTRO DEMANTUJE MOGUĆU SARADNJU SA ĐILASOM: Ne pada nam na pamet da se udružujemo sa neprijateljima Srbije!

Foto: Tanjug-J.Ilić

Prvi potpredsednik Vlade, ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić, oštro je demantovao tvrdnje Đorđa Miketića, kandidata sa izborne liste Dragana Đilasa, da će socijalisti preći na stranu Stranke slobode i pravde (SSP) u slučaju da obe stranke osvoje jednak broj glasova na predstojećim izborima.

Dačić je za Informer izjavio da je saradnja sa SNS-om već dogovorena i da nema ni govora o bilo kakvoj saradnji sa "lažnim Evropljanima i lažnim patriotama". On je istakao da se u politici ne može verovati u bajke i da je očigledno da Đilas i njegovi saradnici pokušavaju da stvore utisak da mogu formirati vlast na prevaru.

Đorđe Miketić je sa liste "Srbija protiv nasilja", koja je u vlasništvu Dragana Đilasa, izjavio da opozicija ima šansu da osvoji izjednačen broj mandata sa vladajućom strankom i da u tom slučaju može računati i na podršku SPS-a. Međutim, Nebojša Romčević iz SPS-a je ironično dodao da će se ta podrška odnositi i na tu stranku, a Miketić je potvrdio da će biti na raspolaganju "svuda".

Ova izjava je izazvala negodovanje u SPS-u, a Dačić je istakao da su oni već doneli odluku da nastave saradnju sa SNS-om i da nikakva druga opcija ne dolazi u obzir. On je naveo da je sada konačno jasno da Đilas i njegova stranka nemaju šanse da dođu na vlast i da se jedino mogu osloniti na laži i obmane.

Upravo zbog ovakvih neozbiljnih izjava i pokušaja manipulacije javnim mnjenjem, socijalisti su odlučili da ostanu na sigurnom putu i nastave saradnju sa SNS-om. Sa druge strane, opozicija se sve više deli i gubi podršku građana zbog čega im je sve teže da se izbore za glasove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading