OPA! ŠTA TO LAJKUJE ĐILASOV KANDITAT ZA GRADONAČELNIKA PO INTERNETU! Ili mu je ovo fetiš ili samo ima krizu identiteta - e Dragane sa kakvim ljudima si u koaliciji?! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.11.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj politički zaokret ukazuje na to da tajkunska koalicija u Beogradu možda nije zasnovana na principima i ideologijama.

OPA! ŠTA TO LAJKUJE ĐILASOV KANDITAT ZA GRADONAČELNIKA PO INTERNETU! Ili mu je ovo fetiš ili samo ima krizu identiteta - e Dragane sa kakvim ljudima si u koaliciji?! (FOTO)

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Vladimir Obradović, kandidat tajkunske koalicije na izborima za gradonačelnika Beograda, prošao je kroz značajan politički zaokret u kratkom vremenskom periodu.

Ranije se činio kao vatreni ljubitelj Rusije, Moskve i Vladimira Putina, a to su potkrepili i njegovi javni stavovi i lajkovanje određenih stranica na društvenim mrežama koje su promovisale blisku saradnju sa Ruskom Federacijom.

Foto: Društvene mreže

 

Međutim, nakon što se pridružio tajkunu Draganu Đilasu i postao deo koalicije, njegovi politički stavovi su se promenili. Kao nosilac liste koja podržava uvođenje sankcija Rusiji, Obradović je sada deo tima koji promoviše drugačiju spoljnu politiku u odnosu na svoje prethodne izjave i stavove.

Ovaj politički zaokret ukazuje na to da tajkunska koalicija u Beogradu možda nije zasnovana na principima i ideologijama, već je usmerena na postizanje ličnih interesa i sticanje vlasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (49)

Loading
Dusan

08.11.2023 10:29

Djilas je svima pokazao kakav je, lazov!

Milica

08.11.2023 10:41

Sve što opozicija pokušava da sakrije ili prećuti, sve se sazna. Tako im treba kada nemaju politiku i bave se nameštaljkama

Marijana

08.11.2023 10:42

Ovo je dobro jer građani sada jasno mogu da vide kakva je situacija sa opozicijom i koliko oni zapravo lažu

NATAŠA

08.11.2023 10:43

ČEMU LI SE NADA LOPOVSKA OPOZICIJA