Malović: Lešinari iz opozicije napadaju porodicu predsednika

Autor:

Vesti

08.11.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez skrupula, bez stida, bez trunke srama svaki dan udaraju sve jače i sve niže, poručuje on.

Malović: Lešinari iz opozicije napadaju porodicu predsednika

Foto: Privatna arhiva

Član Predsedništva SNS Branislav Malović oglasio se povodom dokumentarnog filma o Aleksandru Vučiću - "Ja, Aleksandar: Državni gambit". Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Politički lešinari iz redova opozicije započeli su jednu od najprljavijih kampanja u skorijoj istoriji parlamentarizma. Emitovanje dokumentarca “Ja, Aleksandar: državni gambit“ je bio samo početak svega onoga što nema nikakve veze sa političkom borbom već se tiče isključivo obračuna sa porodicom Vučić.

Bez skrupula, bez stida, bez trunke srama svaki dan udaraju sve jače i sve niže. Udaraju prepuni mržnje koja ih je opčinila u tolikoj meri da ne prezaju ni da tuđa deca budu deo njihovog jeftinog političkog performansa.

Mislim da je kompletna opoziciona scena na čelu sa nasilnicima iz pokreta “Srbija protiv nasilja” samo jednu stvar zaboravila. Mi naprednjaci nismo osvajali milione glasova da bi se plašili šačice kukavica, a ono što smo najbolje naučili kroz svoje opoziciono delovanje jeste to da znamo da se branimo.

Branićemo porodicu Vučić kao što ćemo braniti i svaku drugu porodicu u Srbiji. Porodica se brani po svaku cenu, zato dobro razmislite koliko vam je stalo do vaše pre nego što sledeći put uprete prstom u tuđu. Ovo nije pretnja već apel onih koje strpljenje još uvek nije izdalo, a tu ubrajam i sebe lično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (39)

Loading
Maki

08.11.2023 20:42

Opozicija je više puta na delu pokazala da im je meta napada Vučić i njegova porodica,to nimalo nije politički korektno nije ljudski korektno,tako da na izborima opozicija može očekivati samo sopstvenu propast.

Nikola

08.11.2023 20:43

To pokauje samo kakvi su neljudi! Sramota tako nesto izjaviti. Vredjati decu pa dokle idete i sta cete postici?

Hana

08.11.2023 20:54

Ma sramota. I oni takvi bi da vode drzavu Srbiju. Daleko bilo

Zana

08.11.2023 21:00

Niko ne može da veruje da je opozicija ovako nisko pala da udara na porodicu predsednika