"O NJIHOVIM OČEVIMA NE PRIČAM!": Nataša Bekvalac otkrila kako su je ćerke PREVARILE! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

08.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica otvorila dušu za Republiku na jednom gradskom događaju!

"O NJIHOVIM OČEVIMA NE PRIČAM!": Nataša Bekvalac otkrila kako su je ćerke PREVARILE! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac se sinoć pojavila na jednom gradskom događaju, gde je prvo zablistala u crvenoj haljini na crvenom tepihu, a potom obukla provokativnu crnu kožnu kombinaciju za nastup. Pevačica je pre nastupa dala intervju za Republiku, a prvo nam je otkrila da li voli da popije.

- Retko konzumiram alkohol, uglavnom to bude časica pre nastupa. Iznad frižidera držim svoja omiljena pića. Lek treba uzimati svakodnevno - ispričala je Nataša.

Republika

Foto: Republika TV

Nataša Bekvalac

Nataša se pojavila sa novom frizurom, a kako je otkrila, u pitanju je perika.

- Nisam nesrećnica koja se ošišala, promena kod žena je uvek dobrodošla. Ali ovo je perika, ali očigledno jako dobro urađena, čim niste primetili - istakla je popularna pevačica, pa progovorila o uspehu:

- Tajna dugotrajnog uspeha svih ljudi je da volite ono što radite. Uspeh može da se dogodi, ali da traje dugi niz godina, mora biti glavni začin ljubav.

Nataša na samom kraju intervjua otkrila kako su je ćerke prevarile i kupile kućnog ljubimca.

- Katja je imala boginje, bila je nervozna, ispunjavali smo joj sve želje, pa je krenula da zloupotrebljala situaciju, da izvoljeva. Od Hane je tražila hrčka na poklon, kad su prošle boginje, Hana je ispunila obećanje. Nisu me ni pitale. O očevima ne pričam. One liče na mene, imaju sve moje osobine, vaspitavam ih, obožavam. Sa kim si takav si - ispričala je ona za Republiku.

Republika

Foto: Republika TV

Nataša Bekvalac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading