ŠOK TRANSFORMACIJA NATAŠE BEKVALAC: Pevačica se prepolovila, svukla 10 kilograma za samo mesec dana!

Autor:

Zabava

07.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rigorozni režim pomaže pevačici da održi savršenu liniju.

ŠOK TRANSFORMACIJA NATAŠE BEKVALAC: Pevačica se prepolovila, svukla 10 kilograma za samo mesec dana!

Foto: RTV Pink

Nataša Bekvalac, jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, poznata je i po svojoj besprekornoj figuri. Iako je uvek važila za lepoticu, poslednje dve godine Nataša je dovela svoju liniju do perfekcije. I dok mnogi misle da je to samo zasluga genetike, pevačica priznaje da je disciplinovan odnos prema hrani i redovni treninzi ključni faktor za njen izgled nakon 40. godine.

- U mojim godinama više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim - rekla je za Kurir.


Kada je rešila da dovede svoju liniju do savršenstva, Nataša je iz jelovnika izbacila mnoge namirnice poput peciva, krompira, testenine, slatkiša i sokova. Takođe, ograničila je unos soje, pasulja, boranije i grickalica. Uz to, svakodnevno konzumira dve i po litre vode i redovno vežba.
Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Bekvalac

Nataša je istakla da se nije odrekla jaja i mlečnih proizvoda, ali da je smanjila unos kačkavalja i feta sira. Sveže povrće je jedna od glavnih namirnica u Natašinom jelovniku, a omiljene su joj kupus, zelena salata, luk, paradajz i karfiol. Takođe, pevačica svakodnevno unosi i orašaste plodove.


Jednom nedeljno, Nataša ima "dan za varanje" kada joj je dozvoljeno da pojede pirinač, krompir ili testeninu. Međutim, ona se potpuno odrekla slatkiša, što joj je donelo velike rezultate.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading