IZGOREO U SNU! OVO JE UBILO DEČAKA IZ ŽELEZNIKA?! Porodica van sebe - spekulišu da je došlo do ovoga u trenutku VELIKE TRAGEDIJE! (FOTO)

Autor:

Hronika

07.11.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izjavama rođaka nesrećne porodice, niko nije uspeo da reaguje na vreme jer se tragedija odigrala munjevitom brzinom.

IZGOREO U SNU! OVO JE UBILO DEČAKA IZ ŽELEZNIKA?! Porodica van sebe - spekulišu da je došlo do ovoga u trenutku VELIKE TRAGEDIJE! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Izgorela kuća u Železniku

Užasna tragedija potresla je naselje Železnik juče, kada je izbio požar u porodičnom domu, usled kojeg je trogodišnji dečak izgubio život. Požar je buknuo oko osam sati ujutro, a iako su vatrogasci brzo reagovali, nisu uspeli da spase malog E. B.

Prema izjavama rođaka nesrećne porodice, niko nije uspeo da reaguje na vreme jer se tragedija odigrala munjevitom brzinom. Bajroš Ajvazi, rođak dečaka koji je nastradao, izrazio je svoje duboko žaljenje i preneo kako se cela tragedija odvijala.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Odvela je dvoje dece, a dečaka je ostavila da spava u krevetu, jer joj je bilo žao da ga probudi. Mislila je brzo će doći i nema potrebe da ga budi, jer šta može krenuti po zlu za tako kratko vreme?! Nažalost, desilo se ono najgore - rekao je Bajroš Ajvazi.

Otac dečaka je u trenutku požara bio u blizini kuće i pio je kafu sa prijateljima i rođacima. On je dodao: "Sve se dogodilo za samo tri minuta. Dete je spavalo i odjednom je buknuo požar. Video sam dim, znao sam da je kod nas i da je neko zlo. Rođaci i ja smo trčali do tamo, ali kada smo se približili, vatra je sve obuhvatila i nismo mogli ni da priđemo."

Požar je zahvatio čitavu kuću, i uprkos naporima vatrogasaca, više nije bilo moguće spasti dete. Nažalost, dečak je izgubio život, a cela porodica ostala je u šoku i tuzi. Prijatelji porodice izrazili su svoje saučešće i ponudili podršku u ovom teškom trenutku.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Postoji mogućnost da je do požara došlo zbog prilično loših instalacija koje su sada prouzrokovale požar ili je ipak neko od ukućana zaboravio da isključi ringlu na šporetu, gde je prethodno kuvao kafu i da je u jednom trenutku od toplote sve buknulo - navodi rođak.

Istraga o uzroku požara je u toku, a potrebno je utvrditi da li su loše instalacije ili ljudski faktor doprineli ovoj nesreći. Telo dečaka je prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading