UČESNIK ZVEZDA GRANDA SE LAŽNO PREDSTAVLJAO: Obmanuo kompletnu javnost, ISTINA isplivala na videlo!

Autor:

Zabava

07.11.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar pričao da mu je legendarni Cune Gojković deda, a zapravo to nije.

UČESNIK ZVEZDA GRANDA SE LAŽNO PREDSTAVLJAO: Obmanuo kompletnu javnost, ISTINA isplivala na videlo!

Foto: RTV Pink

Momak koji se nedavno pojavio u javnosti kao Cunetov unuk, Đorđe Đinović, nedavno je priznao da zapravo nije pravi unuk legendarnog pevača. Kako je objasnio u jednom jutarnjem programu, on je zapravo rođak Cuneta Gojkovića, ali ne toliko blizak kao što se mislilo. Ova informacija je izazvala veliku pažnju javnosti i razočaranje kod pravog Cunetovog unuka.

- Ja sam gostovao u jednom jutarnjem programu tada i pitali su me odakle mi talenat za muziku, ja sam rekao da mi je to nasleđe sa mamine strane. Njen otac Ljubiša, koji je pevao, je moj najbliži predak, a Cune Gojković mi je rođak iz familije, oni su braća. Tada je to krenulo da sam ja Cunetov unuk, ali ja uopšte nisam njegov unuk. Jesam, ali ne toliko blizak. Nisam prvo ili drugo koleno, nego četvrto ili peto - rekao je nekadašnji učesnik Zvezda Granda u emisiji "Grand Magazin".

Republika

Foto: RTV Pink

Đorđe Đinović Zvezde Granda

- Nije me niko kontaktirao, ali mislim da se naljutio njegov rođeni unuk zbog toga. Meni je bilo jako neprijatno i rekao sam mu da nije do mene. Pomislio je da ja to koristim za reklamu, svoju ličnu. Ja se nisam tako predstavljao niti pisao, to su drugi ljudi napisali - tvrdi Đinović.

- Ovo je ozbiljno breme i veliki teret za mene, imao sam veliku tremu, bilo me je sramota kako da se opravdam da nisam Cunetov unuk, rođak sam. Onda sam delimično objasnio celu priču i nadam se da je svima jasno - pravdao se ovaj momak.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Cune Gojković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading