"REZULTATI VIDLJIVI NA SVAKOM KORAKU"! Orlić i Đurić pružili punu podršku listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.11.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lista "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane" jedina je koja može da nastavi sa sprovođenjem reformi i daljim razvojem naše zemlje, ističu Orić i Đurićeva.

"REZULTATI VIDLJIVI NA SVAKOM KORAKU"! Orlić i Đurić pružili punu podršku listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"! (VIDEO)

Foto: INSTAGRAM.COM/SNS_SRBIJA

Kandidati sa liste "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane" Nevena Đurić i Vladimir Orlić, istakli su važnost izgradnje puteva za povezivanje Srbije i istakli da se na taj način stvara novo lice naše zemlje.

 

 

Oni su na zvaničnom Instagram nalog sns_srbija, naglasili da su rezultati Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića vidljivi na svakom koraku.

Đurić i Orlić su podsetili da je u prethodnom periodu izgrađeno 445 kilometara novih auto-puteva u punom profilu, dok je bivši režim uspeo da izgradi samo 42,6 kilometara. Takođe, istakli su da je kompletno rekonstruisano 807 kilometara pruga, dok je bivši režim uspeo da rekonstruiše samo 31,5 kilometara, a novih brzih pruga nije bilo. Ove impresivne brojke govore o velikom napretku koji je ostvaren u oblasti infrastrukture u Srbiji, zaključili su.

- Zato pozivamo sve građane Republike Srbije da 17. decembra pruže podršku listi "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane - kaže Nevena Đurić.


Oni su pozvali sve građane Republike Srbije da podrže listu "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane" na predstojećim parlamentarnim izborima koji se održavaju 17. decembra. Oni su istakli da je ova lista jedina koja može da nastavi sa sprovođenjem reformi i daljim razvojem naše zemlje.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Jovana

03.11.2023 16:50

Treba pružiti podršku listi Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane,zato što su rezultati njegovog rada vidljivi,izgradnja puteva,škola ,bolnica i mnogih dovršenih projekata su dokaz za to.

Nina

03.11.2023 16:57

Ako je Iko doprineo razvoju Srbije izgradio je i unapredio to je Vučić hajde da mu pružimo podršku da nastavi takvim tempom

corli

03.11.2023 16:58

Da Srbija ne stane, da Srbija nastavi da ide napred izadjite na izbore 17 decembra i zaokruzite broj 1

Ana

03.11.2023 16:58

Srbija belezi uspeh u svim oblastima zahvaljujuci Vucicu.