ZA PROLIVENU KRV DECE NA KIM NIKO NEĆE ODGOVARATI! Petković: Ekstremiste oslobađaju dok Srbi nevini stradaju po Kurtijevim kazamatima

Autor:

Vesti

18.10.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Stojanović (11) i mladić Milan Stojanović (21), ranjeni su u incidentu kod Štrpca, kada je na njih iz pištolja pucao Albanac A.K., aktivni pripadnik KBS

ZA PROLIVENU KRV DECE NA KIM NIKO NEĆE ODGOVARATI! Petković: Ekstremiste oslobađaju dok Srbi nevini stradaju po Kurtijevim kazamatima

Foto: Tanjug/AP/Kosovo online/printscreen

Uhapšen napadač na Miloša i Stefana

Odluka suda u Uroševcu, da zločinca koji je ranio srpske dečake na Badnji dan na KiM, pusti na slobodu, skandalozna je i "ohrabruje sve ekstremiste da postupe isto", ocenio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Oštro je osudio puštanje na slobodu albanskog ekstremiste Azema Kurtaja i rekao da je očigledno da za prolivenu krv srpske dece niko neće odgovarati.

- Kurti je ovim ohrabrio sve ekstremiste da postupe isto. Dok Srbi nevini stradaju po Kurtijevim kazamatima, na slobodi su oni koji na rukama nose srpsku krv. Bezumnom odlukom tzv. suda u Uroševcu ozvaničena je Kurtijeva politika lova na Srbe i još jednom poručeno da Srbi na KiM ne mogu da se nadaju nikakvoj pravdi. Šta je sledeće, da se ekstremisti Kurtaju dodeli orden ili podigne spomenik? - pita se direktor Kancelarije za KiM.

Podsetimo, Stefan Stojanović (11) i mladić Milan Stojanović (21), ranjeni su u incidentu kod Štrpca, kada je na njih iz pištolja pucao Albanac A.K., aktivni pripadnik KBS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (27)

Loading
Milica

18.10.2023 13:02

To je ta neljudskost Kurtijevog režima. Srbi sa KiM su progonjeni kao zveri.

Lazar

18.10.2023 13:44

Nažalost niko neće osuditi Prištinu za maltretiranje Srba, dok su svi osudili Srbiju posle događaja u Banjskoj gde ne postoje dokazi koji ukazuju da je Srbija kriva.

Princeza Snezana

18.10.2023 14:06

Doslo je vreme da se Srbi na KIM, tretiraju kao zivotinje.

srba

18.10.2023 14:42

Naravno da niko nece odgovarati kada arsini nisu jednaki. Albancima je sve dozvoljeno, toboze borci za slobodu!!!