UDRUŽENI PROTIV VUČIĆA I SRBIJE! Prećutna koordinacija tajkunskih medija, Kurtijevih glasila i dela opozicije - PITANJE ŽAKLINE TATALOVIĆ DOKAZ!

Autor:

Vesti

11.10.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjoj konferenciji za medije bilo je jasno na koje se sve načine vrši pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i našu zemlju, a sve u cilju da se slomi Srbija!

UDRUŽENI PROTIV VUČIĆA I SRBIJE! Prećutna koordinacija tajkunskih medija, Kurtijevih glasila i dela opozicije - PITANJE ŽAKLINE TATALOVIĆ DOKAZ!

Foto: Tanjug AP

Novinarka sa tajunske N1 televizije, Žaklina Tatalović, pokušala je da izazove reakciju predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koristeći provokativna pitanja i manipulaciju informacija, što sugeriše na moguću saradnju između NATO-opozicije, tajkunskih medija u Srbiji i Aljbina Kurtija i njegovih pristalica. Svi se čini da imaju isti cilj - srušiti Vučića kako bi oslabili Srbiju.

Prvo pitanje koje je postavila Tatalović odnosilo se na predsednikovo obećanje majkama, ženama i sestrama da neće vraćati njihove voljene u kovčezima s Kosova, apotom se dotakla i Milana Radoičića i sankcija.

- Obećali ste srpskim majkama, ženama, sestrama da nećete vraćati njihove muževe, decu, sinove u kovčezima. Stigla su tri kovčega sa KiM, ko su ljudi koji su učestvovali u tom događaju - njeno je pitanje.

Republika

Foto: Tanjug AP

Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić je smireno i dostojanstveno odgovorio na ova pitanja, iako je novinarka pokazivala bahatost i nedostatak poštovanja, ne dopuštajući mu da završi svoje odgovore.

Molim građane da samo poslušaju kako to zvuči i izgleda – obećali ste majkama i sestrama da nećete vraćati decu u kovčezima. Danima slušate kod vas priču o tome kako nismo dovoljno zaštitili Srbe na KiM, kako je trebalo da intervenišemo, da bismo pokazali kolika je naša snaga, kako bismo valjda vraćali što više naše dece u kovčezima našim majkama. Jedan dan slušate tu priču, a sutradan priču o tome, zašto bi da nam uuvode sankcije – kazao je predsednik i dodao:

Ne brinete vi za sankcije, ni vi, ni mnogi drugi. Videli smo nešto što je besprizorno, što uz neke druge besprizorne stvari koje su joj se događale, pokazuje i na nabolji način oslikava prirodu politike koje neki vode – govorim i o političarima i o medijima koji im služe. A to je „Uvedite sankcije Vučiću“. Potpuno isti zahtev kakav ima Vljosa Osmani i Kurti, imaju Marinika Tepić, Miroslav Aleksić i drugi. Nikakve razlike između njih nema. Jedan dan – užite u rat da zaštitite naš narod, drugi dan „krivi ste zato što biste da uđete u rat“ – rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da će u slučaju Milana Radoičića državni organi utvrditi sve činjenice.

Poznajem mnoge koji su mnogostruko bogatiji od Milana Radojičića. Znamo kako žive Dragan Đilas i Aleksić. Ja vam odgovaram na pitanje sve vreme, ali se vama ne sviđa istina. I nikad vam se neće svideti. Državni organi će utvrditi sve činjenice. On je ulagao u svoju kuću na KiM, nije iznosio novac u inostranstvo kao mnogi pripadnici bivšeg režima. Molim vas, ovo je šesti put da me prekidate. Ovo nema ni u jednoj zemlji na svetu. Čovek je sam priznao, istraga će biti nastavljena, optužnica podignuta. Sve će biti ustanovljeno. Svoj posao ćemo obaviti – kazao je predsednik dok mu je nepristojna novinarka sve vreme upadala u reč.

Nakon ovog susreta, očigledno je da postoji koordinacija između tajkunskih medija, pristalica Aljbina Kurtija i dela opozicije. Svi deluju zajedno kako bi izvršili pritisak na Vučića i Srbiju.

Od pisma visokom predstavniku Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepu Borelju u kome opozicija iz Srbije traži da EU uvede sankcije Vučiću, što su zdušno podržali mediji Aljbina Kurtija, do medijskog terora koji se sprovodi nad Vučićem, a koji je demonstriran i na današnjoj konferenciji za novinare, poruka je jasna: Nije bitna istina, bitno je da tučemo laž iz svih oružja!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Ena

11.10.2023 14:20

Jedino u Srbiji opozicija uz pomoć tajkunskih medija radi protiv interesa države, ali će zato zauvek ostati opozicija jer narod takve nikad ne glasa.

Kris

11.10.2023 14:31

Tačno tako opozicija i Kurti jedno isto! Finansijer za uništavanje Srbije isti!

Milos

11.10.2023 15:44

Zaklina i njeni poslodavci to i zele, da sruse Srbiju, ali nece im to ici tako glatko.

Sanja

11.10.2023 16:16

Bedno je da se deo opozicije udružio sa Kurtijem u borbi protiv Vucica. Oni ne rade u interesu Srbije.