KURTIJEVI SPECIJALCI SE POVLAČE IZ BANJSKE! Zameniće ih interventna jedinica: Videćemo da bude manje policije!

Autor:

Vesti

02.10.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici specijalne jedinice tzv. kosovske policije su se povukli iz sela Banjska.

KURTIJEVI SPECIJALCI SE POVLAČE IZ BANJSKE! Zameniće ih interventna jedinica: Videćemo da bude manje policije!

Foto: Tanjug/AP

Selo Banjska na Kosovu će sada videti promenu u prisustvu snaga bezbednosti, kako je najavljeno od strane zamenika komandira tzv. kosovske policije za region Sever, Vetona Eljšanija. Prema njegovim rečima, pripadnici specijalne jedinice tzv. kosovske policije su se povukli iz sela Banjska, i biće zamenjeni pripadnicima interventne jedinice.

Eljšani je izjavio: "Oni su se zamenili sa drugom jedinicom – interventnom i sada ćemo videti da bude manje policajaca." Osim promene prisustva policijskih snaga, najavio je i prisustvo vatrogasnih jedinica koje će biti prisutne svakodnevno.

Ove promene se dešavaju u kontekstu nastojanja da se situacija normalizuje u selu Banjska i okolini. Čišćenje ulica i povratak života u normalu su ciljevi koji se postavljaju nakon povlačenja specijalnih jedinica.

Očekuje se da će dalje vesti pratiti razvoj situacije u Banjskoj i okolnim područjima u skladu sa promenama u prisustvu bezbednosnih snaga.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading