ALBANCI NAJAVLJUJU KRVNU OSVETU! Ubijenom policajcu "odali počast" uz zastave terorističke OVK i jezive poruke Srbima (FOTO)

Autor:

Vesti

26.09.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa momaka okupila se povodom njegove smrti, paleći sveće i sa navodnom namerom da mu odaju počast, ali je ubrzo postalo jasno da im je cilj vređaju, prete i zastrašuju Srbe.

ALBANCI NAJAVLJUJU KRVNU OSVETU! Ubijenom policajcu "odali počast" uz zastave terorističke OVK i jezive poruke Srbima (FOTO)

Foto: TANJUG/STR

Jezive poruke i pretnje upućene Srbima na KiM dolaze nakon pucnjave kod Banjske, kada je pored četvorice Srba ubijen i pripadnik policajac tzv. kosovske policije, Afrim Bunjaku!

Grupa momaka okupila se povodom njegove smrti, paleći sveće i sa navodnom namerom da mu odaju počast, ali je ubrzo postalo jasno da im je cilj vređaju, prete i zastrašuju Srbe.

Oni su raširili zastave terorističke organizacije OVK, kojoj se na teret stavljaju monstruozna ubistva, mučenja i  otmice Srba na teritoriji KiM, a osim toga nosili su plakat sa nacrtanim metama i jezivim porukama.

 

 

"Stani, četniče, gde si? Tenkovi dolaze i odlaze"; "Krv se ne prašta" i mnoge druge uznemirujuće poruke.

Podsetimo, u oružanom sukobu sa tzv. kosovskom policijom u Banjskoj stradala su četvorica Srba od jedan još uvek nije identifikovan. Stefan Nedeljković (31) iza sebe je ostavio tri ćerkice. Bojan Mijailović iz Leposavića je, kako pišu mediji, pre samo mesec dana dobio dete.  Igor Milenković (50) je bio otac dvoje dece i radio kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (18)

Loading
Ljubica

26.09.2023 13:28

Malo im je što su ubijali ,pa bi još.

Kata

26.09.2023 13:29

Bezbednost srpskog naroda na KiM je ugrozena i vreme je da medjuanrodna zajednica i KFOR odreaguju.

Bogdan

26.09.2023 13:50

@Kata - KFOR od svog postojanja ima tu dužnost, ali su izgleda stali na stranu Kurtija.

Nebojša

26.09.2023 13:36

Ne bi me čudilo da je Albanca ubio onaj isti snajper ili neki drugi da bi optužili Srbe za to.