PRVI SNIMCI SRBA UHAPŠENIH NA KIM! Albanci ih vezane doveli u sud (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.09.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavili su se prvi snimci dvojice Srba koji su Albanci uhapsili u Banjskoj.

PRVI SNIMCI SRBA UHAPŠENIH NA KIM! Albanci ih vezane doveli u sud (VIDEO)

Foto: Facebook

Dvojica Srba uhapšenih na Kosovu i Metohiji, posle pucnjave kod Banjske, sprovedeni su u sud, a sada su se pojavili i prvi snimci.

Kako se navodi u objavama u pitanju su B.S. i D.M., koji su uhapšeni juče u Banjskoj. Kurtijevi specijalci sproveli su ih sa lisicama na rukama u sud u Prištini.

 

 

Njihovo stanje nije poznato, ali sudeći prema snimcima, oni najverovatnije nisu ranjeni u okršaju koji se desio pre dva dana.

Kako su objavili juče prištinski mediji, uhapšeni Srbi se terete za četiri najteža krivična dela, a jedan od njih i za terorizam.

Prilikom oružanog sukoba kod Banjske, u noći između subote i nedelje, nastradala su četiri Srbina i jedan pripadnik tzv. kosovske policije.

Dvojica Srba su teško ranjena u pucnjavi, dok je jedan kosovski policajac, Afrim Bunjaku, izgubio život. Ovaj događaj je izazvao duboko žaljenje i potresanje među lokalnim zajednicama i širom regiona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ubijen je otac troje dece, Stefan (31) iz Zvečana, za kog meštani imaju samo reči hvale, potom Igor Milenković (50) otac dvoje dece, a radio je kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica. Bojan Mijailović, koji je takođe nastradao, pre nekoliko meseci je postao otac.

Razmena vatre je krenula kada su pripadnici KPS pokušali da uklone barikade koje je na ulazu u Banjsku postavila grupa naoružanih Srba.

Usledila je višesatna pucnjava tokom koje su stradali i srpski mladići.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

Od hitaca pripadnika tzv. kosovske policije stradala su trojica Srba. Dva tela pronađena su istog dana, a treće dan kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (11)

Loading
Srđa

26.09.2023 13:02

Katastrofa koja se desila na Kosovu i Metohiji je proizvod Kurtijevog terora.

mika

26.09.2023 13:07

Kurti je jedva docekao da se nesto desi da bi mogao jos vise da se izivljava nad Srbima na KiM.

Veljko M

26.09.2023 13:15

Srđa: Sve što se dešavalo ovih dana isključivi krivac ja Kurti.

Nebojša

26.09.2023 13:18

Teroristi i secesionisti Albanci oteli Srbima deo teritorije priznali ga kao nezavisnu državu i sada Srbe hapse kao teroriste na sopstvenoj rodnoj grudi...