"MI ČUVAMO SRBE!" Svečlja šokirao - Kurtijev poltron priča bajke! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.09.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojoj izjavi, Svečlja je takođe optužio Srbiju za organizovanje terorističkih napada s ciljem promene situacije na terenu i naveo da se Priština nada povratku obe strane za pregovarački sto.

"MI ČUVAMO SRBE!" Svečlja šokirao - Kurtijev poltron priča bajke! (VIDEO)

Foto: Twitter/BBC

Takozvani ministar unutrašnjih poslova "Kosova", Dželjalj Svečlja, nedavno je dao izjavu za britanski Bi-Bi-Si (BBC), u kojoj je istakao napore Prištine u očuvanju bezbednosti na Kosovu i optužio Srbiju za terorističke napade s ciljem promene situacije na terenu.

Svečlja je istakao da je jedan od glavnih prioriteta vlasti na Kosovu osiguravanje reda i zakona za sve građane, bez obzira na njihovu etničku pripadnost. Naglasio je da je ključno da se svi osećaju bezbedno na Kosovu, bez obzira na političke ili etničke razlike.

- Osiguravamo red i zakon za sve građane zemlje, bez obzira na etničku pripadnost. Ono što mi želimo jeste da se svi osećaju bezbedno. Nažalost, Srbija smatra da organizovanjem terorističkih napada može da promeni situaciju na terenu, što znači da to može da stavi pod pregovarački sto - rekao je Svečlja.

U svojoj izjavi, Svečlja je takođe optužio Srbiju za organizovanje terorističkih napada s ciljem promene situacije na terenu i naveo da se Priština nada povratku obe strane za pregovarački sto. Ova izjava odražava duboke političke napetosti i nesuglasice između Beograda i Prištine, koje su prisutne još od raspada bivše Jugoslavije.

Napetosti na Kosovu i u regionu Balkana ostaju ključni izazov za međunarodnu zajednicu i zahtevaju pažljivo praćenje i diplomatski napor kako bi se postigao trajan mir i stabilnost u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading