BULATOVIĆ PORUČIO: Lazović je karikatura političkog "kruga dvojke", sramota što obavlja funkciju narodnog poslanika

Autor:

Vesti

21.09.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvrnuo se na razvojni put Radomira Lazovića, "od novobeogradskog skinhedsa do glasnogovornika nasilne smene legitimno izabrane vlasti u Srbiji"

BULATOVIĆ PORUČIO: Lazović je karikatura političkog "kruga dvojke", sramota što obavlja funkciju narodnog poslanika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Samostalni narodni poslanik Dejan Bulatović oglasio se novim saopštenjem u kOm je poručio da se "karikatura političkog kruga dvojke, na sednici Narodne Skupštine sazvanoj povodom tragičnih majskih ubistava kojima je Srbija svedočila, svojim nasilnim ponašanjem i brundanjem svrstala u anale političkog beščašća parlamentarnog života u Srbiji".

- Na krilima žute patkice, a zatim pod zelenim velom, jer kao da su boje njima iz bivšeg režima ikada bile bitne, Radomir Lazović se kandidovao, ne mogu reći za političara, ali svakako za politikanta prevaranta, koji je uz pomoć stranih fondacija i pojedinačnih finansijera, ali i sopstvene prevrtljivosti i političke bezidejnosti obmanuo ljude koji su glasali za njega i njegove „patkare“. Na žalost, priča ovde ne prestaje - rekao je Bulatović.

Osvrnuo se na razvojni put Radomira Lazovića, "od novobeogradskog skinhedsa do glasnogovornika nasilne smene legitimno izabrane vlasti u Srbiji" i podsetio da je isti vodio preko nemačke fondacije "Hajnrih Bel", zatim preko "Rokfeler", čiji je rukovodilac tada bio Haki Abazi, a sve to pod maskom udruženja "Mikro art", preko koga je Lazović sebi obezbedio kontinuirano finansiranje.

- To nas dovodi do neizbežnog pitanja - za šta to ovaj čovek prima novac iz inostranstva? Veoma je važno i naglasiti da je upravo Radomir Lazović sa svojim kolegama iz udruženja "Zeleno – levi front" na bezdušan način zloupotrebio proteste protiv nasilja, kako bi što pre prikupio potpise za osnivanje stranke. Ako je i od Lazovića – mnogo je - naglasio je Bulatović. 

Republika

Foto: ATAImages

 

U saopštenju ističe da, zbog svega pomenutog, ali pre svega zbog "bahatog, nevaspitanog i protivustavnog pravca strančarenja kojim se Radomir Lazović bavi", mora naglasiti da ga je sramota što on obavlja funkciju narodnog poslanika i što je dobio priliku da predstavlja građane koje je vešto obmanuo.

- S obzirom da bivši režim insistira da se izbori što pre održe, onda je, verujem, red da birači vide pravo lice onih koji bi da ih obmanu, a Radomir Lazović je samo prvi u nizu sa opozicione liste - zaključio je Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 

 

Komentari (0)

Loading