SINDI KRAFORD OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA OD RIČARDA GIRA: U njenoj ispovesti pronaći će se svaka žena u Srbiji (FOTO)

Autor:

Lifestyle

21.09.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su slavna manekenka i glumac važili za najlepši i najintrigantiji par u Holivudu, njihova bračna zajednica opstala je samo četiri godine. Sindi je sada otkrila i zašto je došlo do razvoda.

SINDI KRAFORD OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA OD RIČARDA GIRA: U njenoj ispovesti pronaći će se svaka žena u Srbiji (FOTO)

Foto: shutterstock, Chris Pizzello/Invision/AP

Sindi Kraford (57) stala je "na ludi kamen" sa Ričardom Girom, jednom od najvećih svetskih filmskih zvezda pre više od tri decenije. Iako je brak potrajao svega četiri godine, ona se tek sada odvažila da otkrije zbog čega je njena ljubavna priča sa jednim od najpoželjnijih glumaca doživela krah.

Sindi se prisetila kako je promenila sebe i svoja interesovanja da bi se uskladila sa Girom kad je počela da izlazi sa njim, a onda i tokom braka. U dokumentarnoj seriji otkrila je da se zainteresovala za budizam dok je pokušavala da se "ukalupi" u Girov način života.

- Na početku veze, kad ste mlada žena, kažete: „Voliš bejzbol? Ja volim bejzbol. Voljni ste da se nekako oblikujete oko onoga u koga ste zaljubljeni - ispričala je Sindi Kraford, piše Daily Mail.

Ričard Gir je u svojim dvadesetim postao fasciniran zen budizmom, minimalističkom verzijom popularne religije koja je usredsređena na meditaciju koja je nastala u Kini i proširila se širom Azije pre nego što je postala popularna u Japanu. Kasnih 1970-ih posetio je Nepal i upoznao mnoge praktičare tibetanskog budizma, koji mnogo veći fokus stavljaju na rituale. 

U intervjuu, Krafordova je bila najviše fokusirana na to koliko su njene mlade godine bile zaslužne za promenu njene ličnosti dok se zabavljala sa Girom, kao i kad je postala njegova supruga.

- Mislim da su dvadesete godine za žene vreme kada počinjemo da upoznajemo sebe, osećamo sopstvenu moć i povezujemo se sa našom unutrašnjom snagom. Teško je promeniti se u vezi, postati neko ko niste zapravo - nastavila je Sindi.

Ona je, takođe, otkrila zbog čega je došlo do kraha bračne zajednice sa Ričardom Girom.

- Mislim da sam sa 22 godine bila više voljna da kažem: „U redu, pratiću te“, a onda počnete da govorite: „Pa, ne želim samo da te pratim. Želim ponekad da vodim i želim da ponekad hodam sa tobom rame uz rame."

Iako je izgledalo da je zažalila što je preuzela pasivnu ulogu u braku koji je okončan 1995. godine, ona je takođe opisala proširenje svojih horizonata zahvaljujući društvenim krugovima u kojima se Gir kretao.

- Uz njega sam upoznavala ljude iz drugih sfera i više nisam radila neke poslove koje sam radila pre nego što smo postali par - otkrila je Sindi.

Iako je tokom veze i braka sa Girom lepa brineta smanjila prisustvo u industriji mode i lepote, ona se tad zainteresovala za rad na filmu i televiziji.

Iste godine kad je okončala brak sa slavnim glumcem Sindi je dobila prvu glavnu ulogu u filmu "Fer igra" sa Vilijamom Boldvinom.

Iako je Kraford donekle zapostavila manekensku karijeru dok je bila u ljubavi sa Girom, ostalo je upamćeno da je na 63. ceremoniji dodele "Oskara" 1991. godine nosila "Versaće" kreaciju koja je oduševila svet.

Provokativna haljina bila je apsolutna senzacija i podigla je važnost mode na dodeli "Oskara".

- Ako ću već da idem na "Oskare", bolje je da budem  supermodel - prisećala se kako je razmišljala u to vreme. 

- Kad sam se pojavila u toj crvenoj haljini, mislim da je to bilo kao: „Vau, moda se vratila na dodelu "Oskara".

Tri godine posle razvoda od Ričarda Gira, Sindi je pronašla bračnu sreću pokraj Renda Gerbera sa kojim ima dvoje dece - ćerku Kaju (22) i sina Preslija (24).

Ričard Gir je u više navrata iznova razmenjivao bračne zavete posle razvoda od lepe brinete. Najpre je bio u zajednici sa glumicom Keri Louel od 2002. do 2016. godine, a onda se 2018. oženio španskom publicistkinjom i aktivistkinjom Alehandrom Silvom, koja je od njega mlađa 34 godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading