''NISU SAČEKALI NI DA DECA BUDU POKOPANA!'' Vučić o sramnim potezima opozicije: U istoriji čovečanstva takvo beščašće nije zabeleženo!

Autor:

Vesti

17.09.2023

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić o protestima opozicije i sramnom pokušaju da iskoriste tragediju u Ribnikaru.

''NISU SAČEKALI NI DA DECA BUDU POKOPANA!'' Vučić o sramnim potezima opozicije: U istoriji čovečanstva takvo beščašće nije zabeleženo!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u emisiji ''Hit Tvit'' o optužbama opozicije da ''vlast sipa nasilje'', te najavio da će država izaći sa zvaničnim podacima o broju ubistava sada i za vreme Konstantinom Samofalova. Kako kaže, sada ima  35-40 odsto ubistava manje.

Kada je reč o protestima, Vučić kaže da će u istoriju beščašća ući da su neki političari pokušali da iskoriste tragediju u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar''.

- Oni su 120 dana pričali jedno, a 121 dan su imali drugi stav. Ući će u istoriju beščašća da su pojedini političari pokušali da iskoriste tragediju koja se desila u Ribnikaru. Nisu sačekali ni da deca budu pokopana i izašli su na ulice da iskoriste emocije ljude. U istoriji čovečanstva takvo beščašće nije zabeleženo. Tada su pokazali da žele vlast po svaku cenu - rekao je predsenik i dodao da je ponosan na akciju oduzimanja oružja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandar Vučić o protestima opozicije

- Nemam problem, ja sam bio strpljiv, organi su bili strpljivi. Kršili su zakone, zauzimali puteve, pravili cirkus na Gazeli... Vređali su inteligenciju građanima. Videli ste šta se radi u Francuskoj... Zamislite da je to ovde ovako - priča Vučić.

U emisiji je pušten i prilog gde bivši funkcioner Socijaldemokratske stranke (SDS) i sadašnje Stranke Slobode i pravde, Konstantin Samofalov govori o navodnom "sipanju nasilja" u ovo društvo.

- To su lažovi, bilo je više ubistava. Da li sam ja kriv jer je neko prešao u suprotni smer, jer sam ja izgradio auto-put. On je bio rasterećen od briga, oni su samo krali i pljačkali narod. To tako ide, i morate da trpite. Ja sam kriv i kad neko primi gol i kad neko primi koš. Ja ne živim za dnevne reakcije. Ovog, i onog malopre, i onog pre njega, niko neće pomenuti ni za tri, ni za trideset godina - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (75)

Loading
Nebojša

17.09.2023 22:47

Sram za opozicione bestidnike

Ena

17.09.2023 22:49

Opoziciji ništa nije sveto, čim su iskoristili tragediju za svoje lične interese.

Ivan Jovanović

17.09.2023 22:49

Jasno je da su iskoristili tragediju zarad političkih poena. Opozicioni političari su dno!

Kristina

17.09.2023 22:49

Opozicija koristi dve tragedije za lični interes.