GRUJIN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Partizan jedini nije za unapređenje srpske košarke!

Autor: Tanjug

Sport

17.09.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rat" KLS i kluba iz Humske se nastavlja.

GRUJIN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Partizan jedini nije za unapređenje srpske košarke!

Foto: Starsport

Aleksandar Grujin

Direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin rekao je za "Tanjug" da je uveren da će u dogledno vreme ljubitelji sporta u Srbiji moći da gledaju Partizan i van Beograda.

- Košarkaški klub Partizan treba da se zapita kako je od kluba koji je 2003. godine bio veliki protivnik AdmiralBet ABA lige sad postao jedini rušilac Košarkaške lige Srbije, prvenstva države od koje dobija ne samo velika novčana sredstva već i brojne druge povlastice - izjavio je Grujin za "Tanjug".

Posle saopštenja i medijskih istupa iz tabora Partizana, prvi čovek domaćeg košarkaškog takmičenja se zapitao zašto niko od predstavnika crno-belih nije pokrenuo diskusiju tamo gde joj je i bilo mesto - na Skupštini KLS, koja je za vikend održana na Staroj planini.

- Očigledno je da razgovor nisu želeli, jer su očigledno znali, ne samo da su u manjini, već da su jedini koji nisu za unapređenje KLS, samim tim i srpske košarke. Bilo bi dobro da objasne javnosti kako to neigranjem u Kraljevu, Subotici, Novom Sadu, Leskovcu i drugim košarkaškim centrima u našoj zemlji čine dobro srpskoj košarci - naglašava Grujin.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Grujin

On je istakao i da nisu sva deca iz provincije u mogućnosti da dođu u Arenu i izdvoje par hiljada dinara da bi na delu videla skupo plaćene igrače.

- Te velike košarkaške zvezde su skupo plaćene prvenstveno zahvaljujući pomoći države, a ne umeću velikih ekonomskih magova kluba iz Humske. Uvereni smo da će u dogledno vreme i pored neopisivog truda pojedinaca kojima su svi drugi u Srbiji krivci za njihove greške, čime skrivaju sopstveno nepoznavanje košarke, ljubitelji sporta u Srbiji moći da gledaju crno-bele i van Beograda - zaključio je Grujin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
VANCAGA I NJEGOVI ARSINI

18.09.2023 09:26

GRUJINE SAMO ISKRENO KAZI CIJI SI NAVIJAC. SRAM TE BRE BILO. STA SAD TVOJA ZVEZDA BEZI IZ SUPER KUPA.

Slobo

18.09.2023 13:48

Od glasnogovornika ABA lige coki,preko svojih pulena,sada hoce da natera Partizan da zaigra jegovo kolo.Navodni interes za srpsku kosarku je ustvri jagma za novu komandujucu poziciju,jer je izgubio dominaciju u ABA !!,

SLJIHTARA MALA

20.09.2023 21:11

SRAM TE BILO ZVEZDIN POTRCKO

SRAM VAS BRE BILO OTIMACI

20.09.2023 22:07

A ti si zvezdin COVEK ! Tvoja zvezda MULJA sa DVA KLUBA u ISTU LIGU.