RASKRINKANI LAŽNI EKOLOZI! Bruka i sramota, krenuli u Gornje Nedeljice sa ciljem da izokrenu istinu, ali su RAZOTKRIVENI!

Autor:

Vesti

20.09.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod prozreo plan lažnih ekologa.

RASKRINKANI LAŽNI EKOLOZI! Bruka i sramota, krenuli u Gornje Nedeljice sa ciljem da izokrenu istinu, ali su RAZOTKRIVENI!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, Nova s

Lažni ekolozi iz ''Ekološkog ustanka'' Aleksandra Jovanovića Ćute, inače podržani od tajkunske propagandne mašinerije, krenuli su danas za Gornje Nedeljice, gde je počelo rušenje objekata koje je kupila kompanija Rio Tinto, pozvavši na „odbranu ognjišta“, a sve u cilju da se izokrene istina i napadne predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Međutim, narod je prozreo njihov plan.

Na društvenoj mreži X, jedan korisnik postavio je sasvim logično pitanje koje je raskrinkalo licemerje i laži „ekologa“.

– Ne kapiram to. Kuće su vlasinici prodali zar ne? Kako sada novim vlasnicima neko može da brani da rade sa njima šta hoće. Nevezano za rudnik / ne rudnik – napisao je on.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, Nova s

Narod raskrinkao lažne ekologe

Važno je podsetiti i da su građani Gornjih Nedeljica pružili ubedljivu podršku Vučiću na prethodnim izborima, gde je osvojio 57,52 odsto glasova.

Predsednik je više puta isticao da je odluka o prekidu saradnje sa kompanijom Rio Tinto bila pogrešna i da bi Jadar bio najrazvijeniji kraj Srbije i objasnio da su u sve umešale prste strane službe.

– Mi smo sebi sa litijumom napravili ogromnu štetu, tačnije strane službe. Bilo je tu sukoba stranih sila, ali ne smem da govorim dalje. Postojale su određene službe koje su uložile novac da se rast Srbije uspori i zaustavi. Rast Srbije sa litijumom bi bio mnogo veći, da bismo mnogo štrčali – rekao je nedavno Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (30)

Loading
Danka

20.09.2023 17:05

Само од њих брука, била и остаје.

Nikola

20.09.2023 17:09

Lažni ekolozi su provaljeni više ne mogu nikog da prevara, čak i običan narod shvata da su oni obični muljatori i lažovi.

Milan

20.09.2023 17:10

Sad je svima postalo jasno da je Ćuta jedan običan lažov i nasilnik koji pokušava se samopromoviše na račun običnog naroda.

ceca

20.09.2023 17:10

Lažni ekomlozi su udarna ruka lažljive opozicije.