ĐOKOVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Nadala tenis više ne zanima, već da stricu zabije nož u srce

Autor:

Sport

20.09.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa bacio oko na predsedničku fotelju čoveka kojeg izuzetno poštuje.

ĐOKOVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Nadala tenis više ne zanima, već da stricu zabije nož u srce

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Nadal

Novak Đoković ceo život ratuje sa Špancima, a ako je suditi na osnovu razmišljanja naglas, jedan od njih više ne bi trebalo da ga plaši. I to onaj najveći, Rafael Nadal, koji po svemu sudeći polako shvata da nema šta da traži na terenu, čak i da se oporavi od povrede.

Naime, nedugo nakon što je konačno čestitao Noletu na osvajanju US opena i rekordnog 24. grend slema, kao i na vraćanju na prvo mesto ATP sa kojeg je svrgao njegovog sunarodnika Karlosa Alkaraza, Rafa je otkrio gde sebe vidi u budućnosti. To, šokantno, nije u tenisu.

Foto: Printscreen/Twitter

Mali Rafa sa stricem

- Voleo bih da postanem predsednik Real Madrida. Mislim da bih. Voleo bih, ali postoje mnoge stvari. Trenutno nema šta da se kaže jer imamo najboljeg mogućeg predsednika Florentina Pereza - rekao je Nadal.

Rafa je nebrojeno puta bio na "Santjago Bernabeu" i osvedočeni je navijač "kraljevskog kluba", ali to se ne sviđa svima u njegovoj porodici. Naime, teniserov rođeni stric Migel Anhel Nadal igrao je za Barselonu od 1991. do 1999. godine, a tada je i mali Rafa očigledno gajio ljubav prema gigantu sa Nou kampa. Međutim, vremenom je zavoleo Real i razočarao strica. Duduše, to mu nije jedini rođeni stric kojem je okrenuo leđa, jer je Toniju Nadalu, dugogodišnjem treneru otkazao saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading