IMAŠ LI OBRAZA RAFA? Oglasio se Nadal i OTKRIO zbog čega NIJE čestitao Novaku 24. grend slem titulu!

Autor:

Sport

19.09.2023

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac progovorio o napadima na njega.

IMAŠ LI OBRAZA RAFA? Oglasio se Nadal i OTKRIO zbog čega NIJE čestitao Novaku 24. grend slem titulu!

Foto: printscreen/Twitter

Nadal

Posle dužeg boravka u ilegali, Rafael Nadal se pojavio u javnosti i odmah sramno napao najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

Španac je izjavio da bi Srbin bio frustriran da nije postao rekorder po broju grend slemova, što je naišlo na osudu u celom svetu.

Sada je u jednom razgovoru otkrio zašto nije Đokoviću čestitao osvajanje US Opena, pravdao se da je imao razlog, ali ne onaj koji bi očekivali.

Naime, Rafa nije hteo da prizna da to nije uradio iz sujete ili zbog rivalstva, već zbog toga što je želeo da Novak više ceni ono što će mu poslati. Neobično objašnjenje, ali će ostati mnogo onih koji neće biti ubeđeni u to da govori istinu. A upravo je njom počeo taj odgovor.

- Istina je da još nisam poslao nikakvu poruku Đokoviću iz čistog neznanja. Kada osvojiš nešto tako važno, iz iskustva znam da je bolje odvojiti vreme da ceniš tu poruku. Poslaću je, ali nisam još nisam to uradio - rekao je Nadal.

Usledilo je potom odgovor na to kako je mlađem kolegi iz reprezentacije Karlosu Alkarazu odavno poslao poruke podrške, kao i da nema previše prijatelja na ATP turu u sadašnje vreme.

- Naravno, slao sam poruke Karlosu Alkarazu kada je pobedio ili kada je trebalo da pobedi. Ostali… na „turu“ nemam mnogo prijatelja, ja sam iz druge generacije. Razgovaram sa Federer s vremena na vreme - istakao je Rafael Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading