SRAMNO, SRAMNIJE, OPOZICIJA! Siniša Mali: U danu kada bi trebalo da pokažemo jedinstvo oni ruše Vučića"

Autor:

Vesti

21.09.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno je šta opozicija planira da uradi danas, kad predsednik drži veliki govor u Generalnoj skupštini UN, dok se trudi da se izbori za našu situaciju oko KiM - reko je Mali

SRAMNO, SRAMNIJE, OPOZICIJA! Siniša Mali: U danu kada bi trebalo da pokažemo jedinstvo oni ruše Vučića"

Foto: Printscreen

Siniša Mali

Ministar finansija Siniša Mali ukazao je da je na sraman potez opozicije koja danas potpisuje sporazum za rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sramno je ovo što opozicija planira da danas uradi. Danas će predsednik Vučić imati veliki govor u Generalnoj skupštini UN, govor koji treba da nam pomogne ili da objasni ili da se izbori za našu situaciju oko KiM i naš narod na KiM. Istog dana opozicija kaže "e sada mi potpisujemo sporazum za rušenje Vučića." U danu kada svi treba da pokažemo jedinstvo, kada treba svi da se borimo da sačuvamo KiM, kada svima to treba da bude cilj oni su da danas našli da potpisuju sporazum za rušenje Vučića - istakao je Mali. 

Ukazao je i na to da su ovim postupkom pokazali odnosno potvrdili da je protest "Srbija protiv nasilja" protest za rušenje Vučića, a ne protest protiv nasilja ocenio ga kao "staman potez opozicije" koji bi trebalo da im služi na čast.

Podsetimo, nimalo slučajno, kako saznaje Republika, organizatori protesta, među kojima su Marinika Tepić, Nebojša Zelenović, Miroslav Aleksić i ostali oko njih okupljeni opozicionari, rešili su baš danas da potpišu papir sa pompeznim nazivom "dogovor za pobedu".

I to danas, kad oko 17 časova po našem vremenu, upravo predsednik Vučić na Ist riveru u Njujorku, na zasedanju Generalne skupštine UN bije bitku za Srbiju.

I dok šef države priprema govor koji će čuti cela planeta, mereći pažljivo svaku reč, u Beogradu se kuju planovi za njegovu smenu. Te planove, očekivano, kao udarnu vest prenose mediji Dragana Šolaka, ali i prištinske novine i portali. Tačno oni kojima ovaj i ovakav Vučić nije po volji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (5)

Loading
ceca

21.09.2023 13:01

Srpski narod i jeste jedinstven uz Vučićevu slobodarsku politiku.

Sava

21.09.2023 13:04

Ne ruši se predsednik Vučić tako lako, možda su napravili dogovor kako to da učine, ali nisu računali da im je za to ipak potrebna podrška građana koji im to nikada neće dopustiti. Znamo ko su oni!

Mila

21.09.2023 13:06

Opozicija koja nikada ne radi za svoj narod nego uvek protiv,u ovakvim teškim vremenima i teške situacije na KiM-u kada treba da budemo ujedinjeni, opozicija neosnovano napada.

Boba

21.09.2023 13:07

Opoziciju nikada nije zanimala Srbija ni Srpski narod,oduvek su gledali samo sebe