PATRIJARH PORFIRIJE SA NAJMLAĐIMA NAVIJAO ZA SRBIJU! Utakmica bila napeta do samog kraja! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.09.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica je bila napeta do samog kraja, a patriotizam i sportski duh isijavali su iz patrijarha Porfirija.

PATRIJARH PORFIRIJE SA NAJMLAĐIMA NAVIJAO ZA SRBIJU! Utakmica bila napeta do samog kraja! (VIDEO)

Foto: Twitter/ZekyPriest

Cela Srbija bila u transu dok je pratila uzbuđujući košarkaški okršaj između reprezentacije Srbije i Kanade. Ali, jedan poseban navijač se istakao - patrijarh srpski gospodin Porfirije. U društvu najmlađih iz dijaspore, patrijarh je pratio utakmicu, dižući srpske zastave i ispoljavajući veliku strast za uspehom srpskih košarkaša.

Srbija se plasirala u finale Svetskog Prvenstva u košarci nakon pobede nad reprezentacijom Kanade. Utakmica je bila napeta do samog kraja, a patriotizam i sportski duh isijavali su iz patrijarha Porfirija. 

 

 

Nakon pobede nad Kanadom, Srbija će se suočiti sa svojim rivalima u finalu koje će se odigrati u nedelju u 14:40 časova. Bez obzira na protivnika, cela zemlja već sada oseća ponos zbog postignutog uspeha. Finale Svetskog Prvenstva u košarci će biti prilika za Srbiju da pokaže svoj sportski duh i da se zajedno raduje mogućoj zlatnoj medalji.

Patrijarh Porfirije, svojom prisutnošću i strašću prema sportu, podsetio je sve na važnost podrške i zajedništva u trenucima sportske slave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading