SRAMNA SLIKA IZ SKUPŠTINE SRBIJE: Dok pljušte čestitke našim košarkašima na veličanstvenoj pobedi, opozicija KRŠI I LOMI sve (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.09.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija ne preza ni od čega, nastavili su da prave haos, zvižde u momentima kada je Orlić izrazio pohvale našim reprezentativcima.

SRAMNA SLIKA IZ SKUPŠTINE SRBIJE: Dok pljušte čestitke našim košarkašima na veličanstvenoj pobedi, opozicija KRŠI I LOMI sve (VIDEO)

Foto: RTS

Predsednik Skupštine Srbije, Vladimir Orlić, uputio je čestitke košarkašima Srbije, koji su veličanstvenom pobedom nad reprezentacijom Litvanije izborili plasman u polufinale Mundobasketa. 

Međutim, opozicija ne preza ni od čega, nastavili su da prave haos, zvižde u momentima kada je Orlić izrazio pohvale našim reprezentativcima.

DA opozicija ne preza od ničega i nema srema, govori i činjenica da su u skupštinskoj sali nastavili da prave haos, zvižde i urliču u momentu kada je predsednik NS, Vladimir Orlić uputio čestitke košarkašima Srbije, koji su sjajnom pobedom nad reprezentacijom Litvanije izborili plasman u polufinale Mundobasketa.

- Želim da čestitam našoj reprezentaciji na pobedi, na ponos svih nas. Veliko vam hvala u ime cele Srbije, jer to je pravo lice Srbije. To je Srbija kakva je danas, a vas kako nije sramota ovog ponašanja. Malo vam je što branite narodu da dobije novac, i sad kivni što smo čestitali košarkašima zovete ih lopovima. Stavite prste na čelo - poručio je  Orlić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Jelena

05.09.2023 13:05

Opozicija ne zna za sramotu,ovo bahato ponasanje je za svaku osudu. Stidite se!

Tijana

05.09.2023 13:20

Bravo momci, vi ste ponos Srbije i svi smo uz vas u polufinalu i navijamo. A opozicija da ima obraza trebala bi da se postidi ovakvog ponasanja.

Marija

05.09.2023 13:32

Opozicija ne zna nikakvog reda. Njima je divljanje na prvom mestu.

Ena

05.09.2023 17:16

Opoziciju narod ne zanima, već samo kako da dođu na vlast i za to su spremni da urade bilo šta.