HAOS U SKUPŠTINI! OPOZICIJA OPKOLILA ČLANOVE VLADE! OBEZBEĐENJE NAPRAVILO ŽIVI ZID: Duvaju u pištaljke, vrište, svi na nogama!

Autor:

Vesti

05.09.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Skupštini Srbije, gde je danas na dnevnom redu rebalans budžeta, a sednici prisustvuje ceo kabinet Ane Brnabić, opozicija pravi haos

HAOS U SKUPŠTINI! OPOZICIJA OPKOLILA ČLANOVE VLADE! OBEZBEĐENJE NAPRAVILO ŽIVI ZID: Duvaju u pištaljke, vrište, svi na nogama!

Foto: RTS

Kada su članovi Vlade ušli u sali, opzicionari su skočili sa svojih mesta, približili se delu rezervisanom za ministre i počeli da duvaju u pištaljke.

Foto: RTS

Opozicionari odbijaju da se vrate na svoja mesta

Sve vreme viču i šire transparente - smena REM-a, prestanite da širite mržnju. Bukvalno su opkolili ministre, zbog čega je zid između njih i ministara moralo da napravi obezbeđenje.

Najglasniji su Aleksandar Jovanović Ćuta, Borislav Novaković i Radomir Lazović. Predstavnici opozicije stoje ispred ministara i viču "napolje". 

Nebojša Zelenović sve vreme gura ljude, dok ga Orlić opominje da ne sme fizički da gura kolege.

- To je odvratno nasilje, treba da vas je sramota - zaključio je predsednik parlamenta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Nedica

05.09.2023 12:00

Na dnevnom redu je rebalans koji ce omoguciti povecanje penzija, plata.. Opozicija hoce to da spreci. Nemaju drugi nacin nego vandalizmom

Nebojša Ilić

05.09.2023 12:07

Nisu ništa postigli na izborima od pre godinu dana pa misle da će nešto postići pravljenjem nereda u skupštini

Luka

05.09.2023 12:18

Kad se pogleda sve opozicija misli samo na sebe briga njih i za narod i za decu i majke ,a da ne govorimo o napretku naše zemlje.

Draga

05.09.2023 14:45

Ovakvim ponasanjem opozicija zeli da povrati podrsku naroda?!