SPECIJAL SA TANJOM NA TI! MILENA IVANOVIĆ: LJUBAV MI DAJE SNAGU DA SVE PODNESEM! Ministri i javne ličnosti o najvećim i najvažnijim životnim iskušenjima

Autor:

Vesti

21.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Milene Popović koja je govorila o tragedijama koje su joj se desile, u emisiji "Sa Tanjom na ti" gostovali su važni državni funkcioneri kao i vladika i muftija.

SPECIJAL SA TANJOM NA TI! MILENA IVANOVIĆ: LJUBAV MI DAJE SNAGU DA SVE PODNESEM! Ministri i javne ličnosti o najvećim i najvažnijim životnim iskušenjima

Foto: ST/Nemanja Pančić, Nikola Mutić

Čovek nije svestan koliko je jak i koliko tereta može da podnese, poručila je Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića u emisiji "Sa Tanjom na ti".

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine otvorila je dušu, govorila je o iskušenjima sa kojima se suočava.

- Uz pomoć ljubavi i odgovornosti koju imam i osećam prema mom sinu Bogdanu uspela sam da prebrodim sve teškoće - rekla je Popovićeva.

Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

Milena Popović

O predrasudama kada su u pitanju žene u politici razgovarali smo sa Sandrom Božić, potpredsednicom parlamenta. Pričali smo o napadima, ružnim komentarima po društvenim mrežama, ali i onima koji uvek imaju nešto protiv plavuša:

- Meni to nikada nije bilo ni bitno, ni važno, kada govorim sa čovekom, ili sa ženom apsolutno mi nije bitno da li je plav, crn, plava ili crna...  Mislim da razgovaramo sa ljudima. Ono što sam uvek gledala, umesto te boje kose, je dubina pogleda koji o čoveku govori mnogo više. 

Foto: Nikola Mutić

Sandra Božić

Najvažnija sporedna stvar na svetu i rivalitet Zvezde i Partizana bila je inspirativna tema za muftiju Mustafu Jusufspahića i vladiku Stefana Šarića. Ne krijući svoje navijačke simpatije, njih dvojica, vatreni navijači Zvezde i Partizana, pokazali su da je sport iznad ovih priča, te da su i sve ostale podele koje bi da nas razvrstaju i dele besmislene.

- Trudimo se dan nas ne oslepi ni Partizan ni Zvezda - rekao je muftija. 

Foto: Nikola Mutić

Muftija i vladika u Hramu Svetog Save u Beogradu

Koliko je fudbal važan muškarcima, toliki su garderoba i šoping značajni ženama.

Foto: ST/Dragan Kadić

Slavica Đukić Dejanović

- Nijednu svoju ljubav ne mogu da izneverim. U garderobi su to cipele, u izgledu frizura, dok su u životu to ljudi koji mi mnogo znače. Ne mogu da se odreknem toga - iskrena je Slavica Đukić Dejanović, ministarka prosvete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading