PADANJE U "SLOW MOTIONU", TEATRALNOST NA NIVOU: Evo kako opozicija na protestima u Novom Sadu režira incident? Scena kao iz holivudske parodije! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.08.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik protesta u Novom Sadu pao, pa kad je video da se niko ne obazire na njega ustao najnormalnije, a pokušpaj da izrežira pad pao u vodu.

PADANJE U "SLOW MOTIONU", TEATRALNOST NA NIVOU: Evo kako opozicija na protestima u Novom Sadu režira incident? Scena kao iz holivudske parodije! (VIDEO)

Foto: Titkok/Lakitopalovic88

- U Novom Sadu na protestu protiv projekta Novi Sad na vodi povređen jedan od učesnika, lekari se bore za njegov život jer smatraju da takav nedostatak mozga ne može da podrži osnovne životne funkcije - napisano je u objavi koja je na Tik toku postala viral, a u kojoj je zabeležen ovaj "holivudski pad".

Kako se vidi na snimku, u pokušaju da iscenira pad, ovaj mladić leže na zemlju, ali pošto niko ne obraća pažnju na njega ubrzo i ustaje.

Ovo je izazvalo smeh na društvenim mrežama, kao i gomilu komentara ljudi koji u neverici pitaju da li je realna ova scena.

 

@lakitopalovic88 U Novom Sadu na protestu protiv projekta Novi Sad na vodi povređen je jedan od učesnika, lekari se bore za njegov život jer smatraju sa takav nedostatak mozga ne može da podrži osnovne životne funkcije. #fypsrbija #tiktoksrbija #srbijaa #srbija🇷🇸 ♬ original sound - Milos Rajkovic

 

- Je li preživeo junak? Šta kažu?

- Jaoooo sam je pao, vidi se

- Pa ovo je najgori start u istoriji Novog Sada

- Klizeći sa obe

- Čekaj bre, pa je li ovaj realan?

- Kakav folirant

Samo su neki od komentara ispod ovog videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading