SKOPLJE NE SME DA ČUTI! Stoliković: Zašto ste nemi na Kurtijevu VELIKU ALBANIJU?!

Autor:

Vesti

21.08.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoilković kaže da je neizmerno srećan što je srpski narod u Srbiji na legitiman način počistio sa vlasti razne belosvetske mešetare

SKOPLJE NE SME DA ČUTI! Stoliković: Zašto ste nemi na Kurtijevu VELIKU ALBANIJU?!

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Okosnicu aktuelne vlade u Makedoniji čine Albanci, bez kojih bi se ona istog trenutka raspala, tako da je besmisleno očekivati bilo kakvu reakciju makedonskih vlasti. Međutim, vlade dolaze i prolaze, na kraju se ipak pita narod, a stav makedonskog naroda prema Srbima i Srbiji je nedvosmislen i nikad nije bio pozitivniji, kaže Ivan Stoilković, lider Demokratske partije Srba u Severnoj Makedoniji.

Komentarišući posetu Aljbina Kurtija Čairu i Tetovu, gde je otvorio ulicu sa imenom albanskog teroriste Adema Demaćija i govorio pod zastavama "velike Albanije", Stoilković kaže da je neizmerno srećan što je srpski narod u Srbiji na legitiman način, na izborima, počistio sa vlasti razne belosvetske mešetare i kumove iz kvislinške administracije Borisa Tadića.

- Ti ljudi su bili počeli da mešetare i po Makedoniji, osnivajući ovde paralelna "srpska" udruženja, pa čak i partije, od kojih su neki vezivali srpske zastave sa zastavama ovih koji su pre nekoliko dana ovde vijorili zastave "velike Albanije". Aktuelna Vlada Srbije, predsednik i Srpska pravoslavna crkva čine sve da se makedonskom narodu olakša da preživi ove, u svojoj istoriji sigurno najteže trenutke, makedonski narod i istorija će to sigurno umeti da cene - ističe Stoilković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading