NOVA AFERA NA ČELU SA ALJBINOM KURTIJEM! Isplivala fotografija sa ekipom prevaranata i švercera (FOTO)

Autor:

Vesti

21.08.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija je snimljena u pekari "Hleb i srce", čiji je vlasnik kontroverzni biznismen Muharemi

NOVA AFERA NA ČELU SA ALJBINOM KURTIJEM! Isplivala fotografija sa ekipom prevaranata i švercera (FOTO)

Foto: Facebook

Bilo koja osoba koja je nedavno uhapšena u Prištini zbog različitih nepravilnosti čini se da je imala veze sa premijerom privremenih institucija na Kosovu i Metohiji, Aljbinom Kurtijem.

Naime, analitičar Miljaim Zeka podelio je fotografiju na društvenoj mreži "Facebook" na kojoj su Kurti i njegov zamenik Besnik Bisljimi u prisustvu Ridvana Muharemija, koji je uhapšen zbog sumnje zloupotrebe u vezi sa zalihama ulja i pšenice. Fotografija je snimljena u pekari "Hleb i srce", čiji je vlasnik kontroverzni biznismen Muharemi.

Tokom proteklih dana, takođe su se pojavile slike premijera privremenih institucija i tzv. ministra unutrašnjih poslova, Dželjalja Svečlje, sa odbornikom "Samoopredeljenja", Besnikom Mujecijem, koji je uhapšen pod sumnjom da je umešan u šverc droge u vrednosti od oko 400.000 evra, tačnije 11.300 doza ekstazija.

Interesantno je da su mediji u Prištini preneli da je Kurti često viđen u Muharemijevom restoranu, gde je čak ugostio i specijalnog izaslanika EU za dijalog između Beograda i Prištine, Miroslava Lajčaka. Muharemi, vlasnik restorana, uhapšen je zajedno sa dvojicom zvaničnika iz pokrajinskog ministarstva industrije, preduzeća i trgovine, Irfanom Lipovicom i Hafizom Garom, a pritvor im je određen na 30 dana zbog sumnje za "pomoć u izvršenju krivičnog dela i zloupotrebu službenog položaja". Oni su delovali kao posrednici između tzv. Kosova i kompanije iz Poljske, koja nije isporučila plaćeno ulje za robne rezerve u vrednosti od oko 300.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading