KOSTA KECMANOVIĆ ĆE ŠKOLOVANJE ZAVRŠITI U OVOJ ŠKOLI: Oglasila se ministarka Đukić Dejanović i otkrila detalje

Autor:

Vesti

21.08.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni Kosta Kecmanović, koji je 3. maja svirepo ubio devetoro svojih drugara i čuvara škole, neće nastaviti školovanje u OŠ "Vladislav Ribnikar".

KOSTA KECMANOVIĆ ĆE ŠKOLOVANJE ZAVRŠITI U OVOJ ŠKOLI: Oglasila se ministarka Đukić Dejanović i otkrila detalje

Foto: ATAImages, Nemanaj Pančić

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović oglasila se povodom navoda da je maloletni Kosta Kecmanović, koji je 3. maja počinio stravičan masakr u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" na Vračaru i ubio devetoro svojih drugova i čuvara škole Dragana Vlahovića, i istakla da će Kecmanović osnovno obrazovanje, najverovatnije, završiti u školi "Dr Dragan Hercog".

- Kako nije u poziciji da pohađa školu, jer se nalazi u zdravstvenoj ustanovi, škola "Dr Dragan Hercog" je zadužena za decu koja su na bolničkom lečenju - kazala je ministarka za Telegraf ističući da je osnovno obrazovanje obavezno.

Inače, ovim je potvrđeno i pisanje Republike, s obzirom na to da je naš portal već pisao o tome da će Kosta Kecmanović nastaviti školovanje, jer je osnovna škola obavezna, te da je jedini predmet iz kog nije ocenjen vladanje.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja

21.08.2023 15:53

On nam decu poubijao,drugare, ni imena ne zeli da cuje koga je sve ubio ,kakva skola za njega ...neee da ponovo bude ljubomoran,zavidan na drugu decu,ponovo bi isto uradio!

Skolalala

23.08.2023 12:21

Proglasiti da nije sposoban za skolovanje!!! Takvom monstrumu dati kompjuter ili npr. uzbenik iz istorije gde se uci 2 svetski rat??? Van pameti. Nacrtati mu krugove na zid i u njih da gleda po ceo dan.